Geceninmavisi Reglin ilk 2 gunu dus alinirmi? Sanki kanamayi azaltiyor diye gözlemledim daha önce , ucuncu gun almak dahami iyi sizce? Kesilmesin diye
piyangobileti Geceninmavisi kesilir mi bilemiyorum ama ben bittiği gün duş aldığım halde koyu renkte kanama geliyor az da olsa sizin sorunuzun tam tersi yani hem neden duş alınmasın bence bir şey olmaz
MedavikPastam Geceninmavisi vajinanın içini yıkamazsan kesilmez, ben adetliyken hergün duşumu alırım, özellikle adetken hijyen çok önemli
belladonna Geceninmavisi Bir kaç arkadaşım da demişti azaltıyor diye ama ben olduğum gün de dahil her gün duşa gidiyorum beni etkilemiyor
Geceninmavisi piyangobileti yani daha önce reglin ilk iki gunu dus aldigimda sanki kanama azaliyormus etkisi yaratiyordu bende ve netten arastirdim bi kismi keser diyor bi kismi kesmez diyo bilemedim tam
miskiamber Geceninmavisi eğer ılık su ile duş alırsanız azalabilir kaynara yakın sıcak su ile duş alırsanız kanamanız artar öyle biliyorum şahsen
Artemis_ Geceninmavisi her gün yıkanıyorum koku oluyo pis hissediyo insan azaltma da olmaz yani neden olsun aksine rahatlatır