sirinhatun-18 dilhun belkide diyemedigi aana bir problem oluştu söyleyemiyor bilemezsin dert etme belki düzelir
kivircik2 semis bazen her gün ama genelde iki günde bir mutlaka ilişkiye gireriz en fazla ayrı kalmamız regl zamanı djsjsjd Genelde ben de o da çağırmayız canımız istediği an öpüp sokuluruz birbirimize 😂😂
yavrukus Evet her gece yapıyoruz en fazla 1 gece yapmıyoruz dinlenme vakti diyoruz bir de regl iken bekliyoruz bittiği gece başlayıp tekrar olana kadar devam 😂
superisi_ Hayır neden böyle postlar açıp her gün ilişkisi olmayanın yarasına basıyorsunuz😁 olan var olmayan var😁 libidosu düşük kocam var yani bu nedir 😁 okudukça delleniyorum 🤦🏻 Hele bazı postlarda kızlar eşlerinin hergun yapmasından şikayetçi oluyor ya burdan oraya uçan tekme ile uçasım geliyor 😁😁
HurremSultan superisi_ haklsinn valla bazen ben istekli oluyorum eşim olmuyor yada şartlar kavuşturmuyor o zaman buraya girmiyorum😂😂😂 yoksa kocayı bosayasim geliyor dkdkd
buzdankalpler Tonight_00 en son ne zaman birliktelik oldu hatırlamıyorum bile artık rüyamda az daha biriyle birlikte oluyodum birden bire ne olduysa korktum koşarak uzaklaştım kendimi bi anda annemin evinde buldum annemin kucağında beyaz bi köpek ve çok kötü durumda ölecek diye ağlayarak uyandım. Sabah sabah dedim ne acayip bi rüya daha da uyumadım
rebullavanda semis her gün olduğu oluyor ama haftada 4 ya da 5. Genellikle gündüz haber verir akşam yemekten sonra çocuk uyuduktan sonra duş alır odaya geçer ve mesaj atar :)
burcu21 rebullavanda maşallah biz haftada 2yi ben yaklaşmasam 1i anca görüyoruz @superisi_ buda bizim kaderimiz ne yapsak boş🤣
OzlOzc1321 Burnumageliyoduslkmsn iyimisin sen ne abisi Kocana At Fotografi 😄 bana degiL beklerke ina At Bekleme bosu bosuna
Burnumageliyoduslkmsn OzlOzc1321 kız geçen bir amca sopasını attı banada o azginlikla da anlamadım ne dediğini k bakma canım 🥲
Tonight_00 buzdankalpler kafana taktiğin için böyle rüyalar görmen normal bende seninle aynı durumdayım gerçekte değil de rüyada eşimle birlikte oluyorum 🤣🤣🤣
buzdankalpler ayipolmasinama dur bakalım 2 aya da çıkabilir daha hiçbir şey net değil 😂😂😂😂 zaman akmaya devam ediyo
ayipolmasinama buzdankalpler kuzum sen onu kendi adına mı yazdın, ben buradakiler için genel konuşuyorsun sanmıştım özür 🙊 e hiç deşmiyor musun sormuyor musun hayırdır biz ev arkadaşımıyız yoksa karı kocamıyız diye
Tonight_00 buzdankalpler insanın zoruna gidiyor dimi bir başkasına bakıyorsun birde kendi yasadiklarina benim neyim eksikte benim başıma bunlar geliyor diyorsun kudursun yüzüne bakmayacam 😂
buzdankalpler ayipolmasinama tedavi bitene kdr yanaşmıcakmış. Tedavi minimum 4 ay zaten iyi dedim 4 ay bekle o da çok geldi. Neredeyse 2 ay oldu zaten bu saatten sonra gelse de olur gelmese de. Gelirse de ben ister miyim bilmiyorum
buzdankalpler Tonight_00 benim neyim eksik demiyorum da kocamın neyi eksik diyorum. Bir de kaç hafta geçmiş erkek dayanabilir mi o kdr süre bir şey yapmadan