Rouge Coksacma senin dedigin cok ucuk bisey ve bana trol geliyorsun biraz değilsende zaten uyarı verdim tekrarı olduğunda askı verilir
Kahvekek Coksacma aynen adam kayırma varsa o zaman burada her türlü haksızlığa göz yummaya meyil veriyorsunuz. herkese eşit davranılmalı.
Coksacma Kahvekek sonradan katıldım ya tanışmıyoruzda doğal olarak, o yüzden sadece yorum silindi. Haksızlık.
Kahvekek Rouge söz konusu kişinin eski yorumlarında defalarca karşı tarafa bu tür ithamlarda bulunduğu açık. her seferinde uyarıyorsanız çok iyi niyetlisinizdir. Kimse kendine saygısızlık yapılmasını istemez lütfen bu çizgiyi koruyun.
Coksacma Rouge ben böyle bir ortamda kalmak istemiyorum. Hem ayan beyan hakeret edilecek, hemde sadece uyarı. Hoş değil. Hesabımı nasıl silebilirim? Mom kids biliyorum ama burayı bilmiyorum
Rouge Kahvekek bana demedi zaten olayı bilen biliyor bir kere yaptı uyarıldı ikinci de gitti zaten sende askıdasın ama görürsün yorumu
Rouge Coksacma sen de uyarı almıştın hatta üstelik argo kullanmıstın baya seni zor tuttuk falan sende hakaret ettin burdaki kullanıcılara ben dahil hani siz uyarı aldıgınızda sorun yok başkalarına aynısı uygulanınca kızıyorsunuz ? Seni de askıya alabilirdik uyarısız bunu herkes için yapıyoruz ayrıca yorum yaptığınızda tepki alabiliceginizi de unutmamalısınız küçük degilsiniz söylediginiz seyin toplumda karsılıgını biliyorsunuz tepki görüceginizi biliyorsunuz ben hesabı silemiyorum istersen askı verebilirim sadece süresiz
Eskobar kanalize olmaz dediğim herşey başıma geliyor normaldede hiç düzgün rüya göremiyorum okuyorum üflüyorum in cin beni kovalıyor😂😂
Huysuzlilo Farklı değil ama biz tanışmıyormuşuz gibi yapıyoruz. (2 bebemiz var) eşim beni en baştan tavlamaya çalışır yada ben onu yoldan çıkarmaya çalışırım. One nightstand tarzı. Yada birer meslek bulur onla ilgili şeyler kurarız. Bazen dokunmak yasak olur sadece cinsel organlar ve ağız serbesttir. Vs.
yulaffasigi Coksacma allah korkunuz,namusunuz, şerefiniz yok yani …kocan denilen pezevenkle ,milletin adamlarıyla oruspuluk yapınca bunun adı grup seks oluyor, yada 2 kadın 1 erkek olayı, ayyy midem bulandı sizden ,sapiklar ,allah belanızı versin