Rouge HurremSultan hahahahahah bende mod degilken yapıyordum.işte forumda aradıgım kullanıcısın valla😂
HurremSultan Rouge dkdkd ama iyi olmuyor mu ya bazen yazıyorum bakıyorum zilli cevao vermemisss şikayet ediyorum😂😂😂🙈🙈
Rouge HurremSultan hahahahaha nedeni cevap vermedi 😂😂ölücem 😂ama bencede ya kızıyorum cevap gelmeyince gerci şimdi aştım bunu artık eskisi gibi degil
Birkul1 Tonight_00 kafandan uyduruyorsun diye bi imada bulunmadım canım sadece bilmediğim için nasıl bir etki yaptığını merak ettim benimde kızım var ıslak mendil kullanıyorum
HurremSultan Rouge hep değil ya dkdkd bazen bakıyorum herkese tek tek yazmış benn ben neyim ya offf dhksbxkd ama nadir oluyor zaten cevap verip hemen çıkıyorum birde bakamıyorum yazmış mi yazmamış mi diye dkdkd
Burnumageliyoduslkmsn MedavikPastam keşke kocamda öyle olsa anneme gidiyorum yarın sabah en az 4 gün yokum en son pazar sabah oldu umrunda değil gurur yaptım söylemicem diye jsjsjs
Elisam2022 Ay valla ne yalan soyluyim benimki de grup ama eşim de olsun. Siyahi adamlar olsun bide 2 tane falan ama onların şeyini yalamak istemiyorum shdjd
loli_ Bağlasın elimi kolumu vursun yerden yere Allahım şiddet yanlısı değilim ama istiyorum ahshajjsa
Coksacma Sacmalamaenginn ben grubu reelde yaşadım… Ama eşimde istiyordu. Yani iki tarafta rızalıydı… Bende şey çok istiyorum, kırbaç denemeyi ama canım tatlı.
Deleted33 Coksacma eşinizi başka bi kadınla paylaşabilmek ya da eşiniz sizi başka bi adamla gözünün önünde yani bilemedim.O duyguyu o psikoloji asla anlayamayacağım sanırım.Yanlış anlamayın amacım yargılamak değil de neyse…
Coksacma Kekillikamisci evet. Ama kabul etme durumu yok. İki tarafında isteğiydi. Bir taraf kırılmasın deneyelim olayı değil. Her gün yaptığımız bir şeyde değil.