Deleted33 Coksacma eşinizi başka bi kadınla paylaşabilmek ya da eşiniz sizi başka bi adamla gözünün önünde yani bilemedim.O duyguyu o psikoloji asla anlayamayacağım sanırım.Yanlış anlamayın amacım yargılamak değil de neyse…
Coksacma Deleted33 bu bir fantezi. Yani duygusal bir şey yok. Zaten olayı bu. Duygular girerse araya evet o zaman sıkıntı. Ki her gün olan bir şey değil…
Deleted33 Coksacma ama sonrasında aslla unutmadığınız bir fantezi değil mi ? Mesela şuan hatırladığınız gibi eşiniz de hatırlıyor.Yani nasıl unutup hiç bişey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz.
Coksacma Deleted33 evet deneyim olarak hatırlıyoruz ama kişilerle bir daha görüşmüyoruz. Zaten tanışmıyoruzda.
yulaffasigi Coksacma allah korkunuz,namusunuz, şerefiniz yok yani …kocan denilen pezevenkle ,milletin adamlarıyla oruspuluk yapınca bunun adı grup seks oluyor, yada 2 kadın 1 erkek olayı, ayyy midem bulandı sizden ,sapiklar ,allah belanızı versin
kanalize 😒 duygusallık karşı gruptaki kişilerle arada yok da eşle de mi yok insan sevdiğini başkasıyla paylaşır mı? Duygusallık yoksa sevmediğim adamla niye evli durayım bende asla anlamayacak zihniyetteyim. Konya ovası bu kadar geniş değil. Karısını ona buna becerten adama da adam demem ben g ile başlayan bir kelime var o da bana yakışmaz. Kimseyi etiket yapmıyorum bu benim görüşüm!
Eskobar kanalize yazmaya korkuyorum çünki bütün eleştirdiklerim başıma geliyor😂 Bu olayı geçen rüyamda gördüm Aslında güzel rüyalar görmem lazım ama böyle saçma sapan kötü korkunç rüyalar görüyorum
Coksacma Kekillikamisci kaldı ki bir çok kişi bunu deneyimlemek istediğini belirtmiş hiç bir şey dememişsiniz. Lakin ben gerçeğe döktüm diye mi battı size?
kanalize Eskobar hamilelikte hormonlardan o normal, kabuslar değişik rüyalar görülüyor ama bu rüyada bile olmazz 🙈
Kahvekek Kekillikamisci sizi ilgilendirmiyorsa bu şekilde hitap etmeniz doğru değil. Bu hakkı kim veriyor size?
Eskobar kanalize olmaz dediğim herşey başıma geliyor normaldede hiç düzgün rüya göremiyorum okuyorum üflüyorum in cin beni kovalıyor😂😂
Coksacma Usnac95 evet. Ama temizliğine çok dikkat ederim, hafif bir koku bile tahammül sınırımı aşıyor.
Usnac95 Coksacma burda 100 kişiye sorsanız hepsi eminim asla kocamı paylaşamam der ki bende dahil ama sizin isteğiniz yani diyecek bir şey yok.
Kahvekek Usnac95 herkesin yüksek sesle hayır dediği ama içten içe hayalini kurduğu şeyin adıdır grup….