• +18
  • Böyle evlilikmi olur

dirgen Bunlar gerçek mi ya? Bari saygı sevgi varmı arada? Eğer sana sevgi de göstermiyorsa niye duruyorsun o evde? Seks evliliğin en önemli 5 kuralından biridir. Çok üzüldüm umarım bi çıkış yolu bulursun☹

MedavikPastam hicbirsekilde sevgide yok bende saygı duymuyorum ne yalan söyleyeyim o beni sevgiden mahrum bıraktığı sürece benden saygı gormicek

dirgen valla evlilik böyle olmaz. Resmen kanki hayatı açık açık söyle . Bide aileyle olmaz ya ev ev üstüne imkansız . Kızında sende kalır zaten küçük muhtemelen. Seni sindirmesine , yaşama sevincini almalarına asla izin verme . Senden birtane daha yol ve başka bir hayatında yok. Bir kere geldin bir kere yaşayacaksın onuda başkasının vicdan ve merhametine bırakma.

Aselparlaa 4 aylık kızım daha kaç defa söyledim ayrı eve çıkartmıyor kar cikartsalar bile eşim eve girmez diye düşünüyorum çünkü babası arayınca geliyo

dirgen çok zor bi durum ya Allah yardımcın olsun şu saatten sonra ciddi şekilde hareket etmenin ciddi kararlar vermenin vakti gelmiş gibi eşine yaptığı hata için ne var bunda demek yerine tösleyen bi ailesi olsaydı iki tarafın büyükleri müdahele etsin diyecektim ama bi taraf kendini komple suçsuz görüyo eşinin sana karşı olan davranışları da hiç normal değil seni tanımıyorum üzmekte istemem sana böyle davranan bir adama karşı düşünmen gereken şey öncelik cinsellik değil malesef çünkü cinsellikten çok daha önemli bir durum var ortada

dirgen yorumları okumadım ama genelde böyle olanların (kimse kondurmasa bile eşine) cinsel eğilimleri farklı oluyor ya da hayatında başka biri oluyor. Cinsel hayat dışında mutlu olmak istiyorsanız acilen evinizi ayırmanız gerekiyor

dirgen eşin sana saygı göstermezse kimse göstermez dinlemez bunu bilir bunu söylerim Yanlış anlama kesinlikle ama başka biri felan varmı acaba hiç kuşkuya düştün mü

dirgen çünkü sizi sevmiyo evlenmiş olmak için evlenmiş ailesi bebek bebek dediği için zoraki yapmış şuan görevi bitti artık hiçbir şey umrunda değil eşinizin hoş zaten önce de umrunda değilmiş. Bacım böyle evlilik olmaz evlilik değil bu sizi hizmet etmeniz için almışlar. 2 aylık evliyken size laf ettiklerinde neden umursamadınız bana şuan bile dese biri hani bebek diye çok istiyosan kendin yap biz de severiz derim. Hiç olmadı mı oldu. Kayınvalidem kayınpederim hiç mi ima yapmadı yaptı ama bana yaptıkları bnm için terbiyesizlikti aynı şekilde cevap verdim dahası gelmedi. Boşanmaya karar verirseniz de kızınızı asla alamazlar. Bebek anneye ihtiyaç duyar seve seve sizde kalacak bebeğiniz isterse zorla tutmaya çalışsınlar polis zoruyla alırsınız yine alırsınız

dirgen Herkesin hayatı yaşayış şekli büyüdüğü aile çevre farklı. Seni anlıyorum. Hissettiklerini hissedebiliyorum. Seni görmesem tanımasam da sana tüm samimiyetimle sarılıyorum. Eşine ve ailesine susmuşsun sesini çıkaramamışsın çünkü böyle görmüşsün böyle öğrenmişsin. Herkes hakkını savunabilecek güçlü bir karaktere sahip olamayabiliyor. Gidecek bir ailen var mı varsa da ne kadar sahip çıkacaklar bunlar da seni durdurmuş olabilir. Yani dediğim gibi seni anlıyorum. Ama emin ol sen kendini severek, önemseyerek, hakkını arayarak bir adım atsan hayatında bir çok şey değişecek senin bişey yapmana gerek kalmadan. Belki dört dörtlük olmayacak ama birçok şey değişecek. Sen herkesi herşeyi bırak kocanla arayı düzeltmeye çalış. Onunla konuş ona sarıl gerekirse karşısında ağla dertlerini biriktirdiklerini söyle ben de bir annenin evladıyım günah değil mi bana de. İlk konuşmanda olmasa bile ikinci üçüncü konuşmanda girer kafasına. Ve bu süreçte de kendine bak saçlarını tara parfümün varsa sık. Ve lütfen ama lütfen üzüntülerinin acısını evladından çıkarma. O günahsız masum yavruya bağırma kötü davranma. Gerekirse git odaya yüzüne yastık bas ağla bağır ama odadan çıktıktan sonra evladının yüzüne gül onunla güzel vakit geçir sen bak güçlü ol elinden geleni yap o evladını da üzme Allah büyüktür Allah bir yol çizer sana Rabbimize sığınmalıyız elimizden geleni yaptıktan sonra… Baktın kii olmuyor, eziliyorsun insan yerine konmamaya devam ediyorsun o zaman ailenin yanına dön al çocuğunu da. Çocuğun küçükse zaten sen devlet sana verir merak etme. Ailen yoksa da kadın sığınma evine git en azından orada daha huzurlu olursun. Ama önce elinden geleni yap kocanla arayı düzeltmeye çalış. Namaz kıl Allaha sığın Allahtan yardım iste. Allah yardımcın olsun.

dirgen kuzum bende kalacak cümlesini kurduktan sonra ne bekliyorsun ki seni gözden çıkartmış tek derdi kuzu olmuş galiba .Canum hayata birken geliyorsun öleceksin birgün hayatı bu insanlarla maffediyorsun boşan gitsin evlilikte sevgi bittiyse seni hizmetci gibi kullanırlar.İlk başlarda maddiyat sıkıntısı ceketsin zamanla düzelir hersey ama sen orda kalıp aman boşandı demesinler diye duruyorsan yazık sana kendine gel tek erkek kocan değil ki bir erkeğe muhtaç olmamada gerek yon cesaret et boşan kendi halkını savunmazsan kimse seni kollamaz

dirgen ayrı eve çıkın eşiniz eve gelmese de olur kızınızla kafanız daha rahat olur

ayipolmasinama cinsel hayatta değil sadece normal hayatta da arkadaş gibi davransak bile gecinemiyiruz biz malesefki hayatind abuyuk ihtimalle başkası var

bukii27 evet 1 defa yaptı şuanda büyük ihtimalle var gibime geliyor eşimde aileside saygı göstermiyor zaten

buzdankalpler çok haklısınız katiliyorum 2 aylık evliyken eşimin ailesi degil akrabalarindan birkaç kişi demişti

Sevim639 bende sana çoksa sarılıyorum sustum çünkü annemden böyle öğrendim babanneli evde yasagidim için annemde ayni şeyleri yaşadığı için annemden gördüklerimi yapmak istedim sesimi çıkartmaya calissamda kendisi öz halam olduğu için fazla birşey yapamıyorum kaç defa denedim odun kafalı biraz gitmiyo kafasına konustuklarim çokta bakım yapıyorum normalden güzel hoş durmaya çalışıyorum asla bebeğimin saçının teline kıyamam 4 aylık daha fazla caktirmamaya çalışıyorum ama az çok hissediyor ailem var arkamdalar her zaman eşimle ne yapsam aram düzelmiyor inanıyorum ki duzelmicekte Allah’tan başka kimiz varki

Kutnazzz şuan ne desem beni haksız çıkartmaya çalışıyor basariyorda çok şüpheliyim aldatildigimdan eğer onu yakalasam bosancam kesinlikle durmak istemiyorum artik onun yanında ama yakalamam lazim

meyra12 4 aylık kalp rahatsızlığı var çok zor idare ederim gelmesede olur ama gecinemezsiniz diye cikartmiyorlar