Kizlar dogumdan sonra saclarim inanılmaz dokuldu. Kizim 5 aylik son 2 aydir boyle, kerastase markasinin sampuaniyla sac bakim yagini almayi düşünüyorum kullanip memnun olan var mı acaba?🌸

atss0000, başlığı Kerastase sampuan kullananlar olarak değiştirdi.

atss0000 ben kullanıyorum yani suan elimde yok baska ürünleri bitirmeye çalıştığım için ama hepsi bitince tekrar kerastase ve olaplex den devam edicem

atss0000 evet genel olarak memnunum sac maskesini cok kullandım ben yagına ölüp bitmedim ama güzeldi fakat degmez o fiyata ..sampuanları da güzel siyah olandı sanırım dökülme karsıtı benim işime yaramıstı sonra baska serilerini kullandım dedigim gibi genel olarak güzel ürünleri var ama sac tipi meselesi bu birazda tabi

Ben 4-5 sene önce kullanıp beğenmemiştim açıkçası. Saç kremi şampuanı ve maskesi. Bir daha da o fiyata değeceğini düşünüp diğer serilerini denemedim

atss0000 ducray deneyin benimde 4ay oldu cuma günü küt kestirdim saçımı şuan elimde yves Rocher var bittiği an ducray kullanıcam tabi değerlerede baktırıcam

atss0000 dermatoloğum saç dökülmesi için kan değerlerime baktıktan sonra ducray önermişti ben almadan vitamin takviyesiyle çözdüm bu durumu birde doğumdan sonra ilk 1 -1,5 sene çok dökülüyor ne yaparsan yap hormonlardan dolayı ama dediğim gibi bi vitamin baktırın isterseniz benim demirm ve b12im düşük çıkmıştı onları kullandıktan sonra toparladı biraz

atss0000 eşim kullanıyordu bıraktı saçları dökülmeye başladı. dökülmeyi önlüyor gerçekten. bıraktığı için pişman tekrar alacak

atss0000 ben bir ara kullandım. Sarı parlaklık ve krem rengiydi sanırım yoğunluk çeşidini. Bazı ürünleri bitmeden devamlı alırım ama bunu öyle illaki almam gerekenler listemde yoktu. Memnun değilmiydim memnundum ama sevemedim sanki saçımı çok basık göstermişti ben daha hacimli kafaya yapışmayan saç severim.

Goat aa oyle mi bende sevmem oyle sac zaten benim ustlerim cok kabarik altlarim cok ince

atss0000 ben pembemiydi kırmızımı buna benzer bir cesidiydi tam hatirlamadim. Genel anlamda memnundum dokulmeye gercekten faydasi oldu bu konuda tekrar ayni sorunu yasarsam kullanirim ama boyle saçta yapış bir his bırakıyordu bu yönden sevemedim. Sactan saca fark edebilir belkide benim sacimlada alakali olabilir