lydlnn Öncelikle iyi akşamlar hanımlarr. Eşim iPhone kullanmasına rağmen bul uygulamasında eklemek istediğimde bu kişi iPhone kullanmıyor olabilir diyor. Bunu nasıl düzeltirim acaba bilgisi olan var mı? Yada başka konum uygulaması bilen?
Sevim639 lydlnn Önce eşinizin ayarlarından konum bilgisini açmanız lazım. Onun telefonundan bul uygulamasından da açmanız lazım. Bi deneyin belki aynı uyarıyı vermez
Gnl1234 lydlnn son güncellemeden sonra öğle bi sorun oldu bende yaşadım numara dan takip etmek istediğin zaman olmuyor eşinizin telefonundan kendinize icloudunuzla istek gönderin ben o şekilde çözdüm
asilbabymom lydlnn Buna neden ihtiyaç duyuyorsunuz. Güvensizlik yarattığı bir durum mu var? Öncelikle icould ve şifreyi bilip giriş yapmalısınız. Ama takılı kalırsanız da kafayı yersiniz
Gnl1234 lydlnn eşinizin telefonunu alıp bul’a girip konum paylaş yerine numaranız değilde kendi icloud adresiniizi yazıcaksınız konum takibine başlamış olucaksınız
lydlnn asilbabymom ikimizde birbirimizinkini görüyorduk güncelleme sonrası nasıl oldu anlamadım çıktı daha da gözükmedi.
fatimaaaa Apple tag gizleyebileceginiz bir anahtarlık verebilirsiniz internete vs de gerek kalmaz civarında iphone olması yeterli olacaktır.