sadece08 bizde tam tersi 1 saat yol gideriz bi tane çıt çıkmaz müzik açık sap gibi gideriz geliriz sorun bu 🙄

Bsrkaya banada itici geliyor canım zaten bütün gün evde kafam şişiyor bi bu eksikti başıma 🤷🏻‍♀️😳

1eylul ahahaaaaa dün postu vardı ama kv kp kb ile ilgili 😂😂😂😂

etoile ay kaçırmışım,iyi bari kocası dışında bir post açmış demek ki 😂😂

sizene oha yani arabasına çıtırları atıp son ses vututu yapacak gezecek. Bende bu işin ucunu bırakmayın siz eşiniz iyi seyler peşinde değil

sizene bende alalım istiyorum ama bil bakalım.ne eksikkk. Zevklerinizin uymadığı insanla evlenmeyin yaaa

Bsrkaya her dışarı cikisimizdaa son ses seni kisilana kadar şarkı söyleyen bizzzz😁😁🙈

Bsrkaya ben yaz kış vallaaa dkkdkd çocuklar da alıştı artık hemen dans ediyorlar arada kaynanam da denk geliyor şey diyior enerjiye bak beee ne güzel gelinim var görüyor musun oğlum falan dkdkdk

sizene her erkek arabasıyla kafayı bomuş durumda canım takılma eşimde port bagaj taktırdı şimdi tepe lambası yaktırcakmış yazada yatak karavan alcam diyor sanırım evi terk etcek 😂

Dün eşim de taktırmış ve tam onun üzerine bu post 😂 benim eşim öyle bangır bangır dinlenez ama dün bi heves taktırmış ve ben çok kızdım çünkü ekonomi belli ev yapıyoruz bide iki çocuk ne gerek vardı böyle bişiye çok laf edip kalp kırmak istemedim ama baya kızdım bende gereksiz maliyet