lidyaaa__ Buzlulimonatam Puahahahaah patladım bu yoruma 🤣🤣 Yasak_elma Oram da yara ve beyazlık var ne olduğunu anlamadım Dr randevusu aldım bir hafta sonra ya bı bakın yazmıştı 🤮
belladonna Copper bizim bu yorumlarımız okuyorsa kesin keyif kahvesi içerek izliyordur ortaya bombayı saldım diye 😁
Copper belladonna kendi pisligini ortaya cikardi koydu gitti 😆 bir an fake fotomu diye dusundum ama degildi cok net sekilde 🤢🤢🤢 netteki fakeler bile daha temizdir 🤢 ayy gozumun onunde o seyler pis pis 🤢🤢🤢
Buzlulimonatam MedavikPastam insan kıllarını şapadanak atar mı öyle bi dön çeker bi toka takar kanka sonra kocam niye oramı sevmiyor
Copper Buzlulimonatam gozunun onunden gitmezdi emin ol o pis hali oyle diyim 🤢🤢 anam bunlarin evinde su sabun hadi agdan yok marketten git bi permatik al en ucuzundan kendinize az bakin yahu ben kocq olsam kacarim
Copper belladonna insan nasil rahat eder anlamiyorum ya. Bu yokluktan degil kendisinin pis olmasindan kaynakli hic bisey yok al su sabun en dandik bisey al kullan yani yazik gercekten baskasi icin degil kendi icin