• Muhabbet
  • Birazda eşimi öveyim nazar etmeden 🧿😂

HurremSultan teşekkür ediyorum yavrum hepimizin ağzının tadı bozulmasın🫶🏻 ben bayılıyorum ya böyle güzel şeyler duyunca kadınların çabaladığı şeyler degilde erkekler kadınları için çabaladığını herhangi küçük bir mevzu bile beni çok mest ediyor oh diyorum bizler de biraz nefes alıyoruz ve buna yardımcı olan eşlerimiz var çok güzel rabbim böyle eşleri başımızdan eksik etmesin sizinde yuvanızdan huzuru eksik etmesin kuzuuu maşallah size 🫶🏻🥰♥️

delihatunum ah çiçeğim daha güzelleri sana olsun inşallah 🫶🏻🥰 bizimki de ara sıra da her gün olan bişey değil 😂🥲

bukii27 maşallahhh. Benimde eşim en büyük şansım olabilir. Bir dediğimi iki etmez, istediğim şey çok pahalı da olsa onu almaya çalışır, gönlümü bir şeyde bırakmaz. Anneme babama benden çok değer verir. Geçen izinliydi oğlum erken kalkmıştı aldı yanımdan ben 2 saat daha yattım. Yemek yapmazsam niye yapmadın demez hatta yapma beraber yaparız der. Daha ne yapsın bu herif. Canım kocam 😂❤️❤️

bukii27 bencedeeeee keşke ustukuzde bu kadar yük olmasa ama hayat isteee ev çoluk çocuk kendimiz eşimiz bazen insan bı günde olsa rahat nefes almak sonrasını akşamini düşünmek istemiyor💕🙏🏻

bukii27 Allah ağzınızın tadını bozmasın canım hep mutlu olun güzel yuvanızda. Benım esımde 1 ay önce tel almış küçük not yazmış ben uyurken yastığımın üstüne koymuştu. 1 hafta önce de dik süpürge almıştı dünden de msj attı hazırlan sizi bıyere götürcem önce yemek yedik bi alış veriş yaptık önce çocuklara sonra eşime ben kıyafetlerımı kendım dikiyorum mutfak ıcın tencere takımı tava takımı kahvaltı takımı bardak takımı aldım 😂😂😂😂

bukii27 bizim ki hiç böyle değil 😂 maşallah size Allah mutluluğunuzu bozmasın ❤️

Usnac95 kızzz oy maşallah miss gibi full paket sana özel koca🥰😂🫶🏻

HurremSultan vallahi öyle şu 1 hafta bana nasıl geçti Allah bilir ellerim yara oldu full time temizlikti hastaneydi ya Allahım yardımcımız olsun 🫶🏻🫶🏻

Maşallah size nazar değmesin inşallah hep mutlu olursunuz inşallah eşin özenilecek bir eş gerçekten mutlu oldum adınıza 💞

sekerlikiz sagol amin canımsınn 🫶🏻 Maşallah kız ne güzel hediyeler Allah yüzünüzü hep birlikte güldürsün inşallah vallahi takdir ettim kıyafetlerini kendin dikipte diğer eksiklerini alman çok mantıklı darısı bizeee ellerine sağlık bebeğimmm🫶🏻🥰

Allah daim etsin güzelim. Herşeyin en iyisini hakediyoruz 🥰 darısı hepimizin başına adına sevindim yazını SS alıp kocama attım ibret alsın 🤫

Burnumageliyoduslkmsn amin canım hepimizinki inşallahhh 😍 saha güzelleri fazlası senin olsun en güzelinden hak ediyoruz vallahi herseyin en iyisini kızz ben atsam eşim kızar banane derr😂

bukii27 kızdı zaten milletin şeyini neden okiyim dedi okumamais bile 🤣🤣 kocamın hediye anlayışı sadece altın Dilan Polat gibi her ay eve altın alır yatırım diye zjsjsjsj en romantik hareketi bu