• Cinsellik
  • Kızlar eşimle ilişki acil yardıma ihtiyacım var

Kızlar acilen bi akıla fikire ihtiyacım var
4 senelik evliyim çocuğum yok eşimle ilk günden beri ilişkide sorunlarımız var yani şöyle ki eşim ilişkiye girmiyor istemiyor teklif etmiyor libidosu düşük açıkçası
İlk günden beri ben üstüne atlıyorum yapışıyorum istiyorum o zaman hemen ilişki oluyor ama ben yapmazsam asla bana elini bile sürmüyor
Ereksiyon erken boşalma vb bir sorunumuz yok bi kaç kere ilk evliyken sorunumuz oldu doktora gittik hormonal bi sorunmuş ilaç verdi düzeldi o zaman
İlişkide zaten beni tatmin etmiyor kendisi tatmin oluyor benim için devam etmek istiyor ama o boşalınca benim isteğim kaçıyor zaten yani ilişkiyi de onun için istiyorum neredeyse
Oral yapmak istiyorum kabul etmiyor yok çok seviyorum ama gerek yok diyor
Acayip canım sıkkın kadınlığım güzelliğim gençliğim her şeyim soldu sürekli ağlıyorum o da aşkım ne alakası var çok yorgunum ben uykusuzum istesemde yapamam şu an her yerim ağrıyor sürekli böyle aşkım kalçam ağrıyo aşkım bütün gün ayaktaydım diyor
Ama ben mesela gidip seksi bi şey giyiyorsam hemen kalkıp yapıyor hatta yaparken kendinden geçiyor keşke sabaha kadar devam etsem diyor
Of böyle işte biraz önce duşa gidicem sende gel dedim kucağına oturdum neden banyoda tek başına korkuyor musun diyor
Aklımı kaçıracak gibi oluyorum arkadaşlar eşim gay değil beni de aldatmıyor bunun dışında libido yükselten bir şey lazım bana açıkçası
Yani internette eczanede macun hap bi ton şey alabilirim ama bu adama bunu nasıl yediricem
Sana macun aldım dersem direk anlar yani bi de kudurmuş gibi görünmek istemiyorum her Kadın gibi arzulanmak istiyorum çok üzülüyorum kızlar bana yardım edin

Kızlar fikir verir misiniz🙏

Asy1903 ben de burada okumuştum o hapları kimse önermiyordu haberin olsun, tehlikeli bir şeymiş. kudurmuş gibi gözükmek istemiyorum demişsin ya siz sonuçta evlisiniz ve insanın eşini arzulamasından daha doğal ne var ki normal olan sizsiniz anormal olan eşiniz. Bazen gerçekten yorgunluktan olabilir ama sürekli böyleyse büyük bir problem var bence. Alkol kullanıyorsanız alkol içebilirsiniz, belki eşin de rahatlar alkolden sonra. Tatlı yedirebilirsin, Antep’te damat tepsisi diye bir şey var araştır onun içindeki bir kaç şeyden yedir

Asy1903

Benim eşiminde libidosu düşük. Ama sırf bunun icin karalar bağlayamam ben. Çünkü onun dışında harika bi evliliğim var. Bunlara odaklanıyorum daha cok. Sonuçta hiç yapmıyor değiliz. Evet cinsellik evlilikte çok önemli ancak diger durumları etkilemiyorsa bence bunu problem etmek bana doğru gelmiyor.

superisi_

Yani ben böyle düşünemiyorum ne bileyim her şey harikaysa sizi neden arzulamasın insan beni mi beğenmiyor bir şey mi eksik diye düşünüyor hoş her şey mükemmel diyemem ama aklına beni öpmek dokunmak gelmiyorsa ben mutlu olamıyorum maksadım sadece cinsellik değil sevilmek okşanmak farklı bir duygu

Asy1903 işte libido düşüklüğü diye bisey olabiliyor. Başta anlam veremedim ama sonra eşimi tanıdıkça anladım. Sevgi konusunda beni asla yoksun bırakmaz. Yani hicbir konuda. Bende olumlu özelliklerine daha cok odaklanıp evliliğimi sarsmamaya çalışıyorum. Bide bu konuda gönlümüde cok güzel alır. Aslında hergun dokunur öper sarılır. Uzanırken pat diye gelip üstüme atlar 😁 eşim cok stresli bi insan. Kafasına çok takıyor bazı şeyleri.. ben biraz ona bağlıyorum açıkcası. Bide biz nerdeyse beraber büyüdük . Onu bu konuda asla yıpratamam 🙏

dnz23

Evet haplara ben de mesafeliyim ama tatlı yedirmekle bir çözüm bulamadım teşekkür ederim

Asy1903 peineili diye macun varmış burda paylasmislardi işe yariyormus trendyoldan bak istersen bir yorumları supperrrr😂😂😂

Tonight_00

Gördüm o macunu ama adama ne diyeyim sen isteksizsin macun ye diyemem ki nasıl söyleyebilirim :(

Asy1903 Ben de dün görünce ss alıp wp den attım aşkım bak bize heyecan katabilir yazdım tamam gülüm maaş ta hallederiz dedi sende öyle yapabilirsin

superisi_ bencede 👏🏻👏🏻 insanlar burada abartı hikayeler okuyup sonra kendi evliliği ile kıyaslıyor ortaya bu şekil sorunlar çıkıyor ister istemez kafasında kuruyor kesinlikle cinsellik evliliğin bir parçası ama evlilik cinsellikten ibaret değil

1eylul

Evet cidden ona katılıyorum. Cinsellik dısında sarılma öpme yoksa ben ne yapayım cinselliği?

kanalize

Aynen öyle. Emin ol streslenip eşiyle bu konuda tartışsan cok kişi vardır burayı okuduktan sonra. Bence herkes eşine göre bunu ayarlaması lazım.

1eylul nasıl birşey kalmıyorsa 😄 benimde kafam dolu böyle şeylerle hep bu tarz sorar düşünürüm ama fikrnize ihtiyacım var

burcu21

Mesela seninle cinsellik dısında nasıl? Sarılıp öper mi ? İse giderken öper mi. Hali tavrı nasıl. Cinsellik dısında sana sarılma ihtiyacı duyuyor mu. Bunlar benim icin önemli. Evet libidosu dusuk ama bunlara cok cok dikkaf ettiği icin bizde cinselliğin azlığı sıkıntı olmuyor yani.

burcu21 bazı evlilikler sadece cinsellik odaklıdır.Sevgi,saygı,ilgi vs yoktur.Sizce hangisi daha önemli 😄

Yani haklısınız ilgi sevgi her şey tamam var çok dikkatli ona da tamam ama her şey var kocam da bana çok aşık tutku yok dokunmuyor arzulamıyor yani bana normal gelmiyor gelse de sevilmek başka arzulanmak başka kabul etmektense değiştirmek istiyorum ama yolunu bulamıyorum ki