Kızlar Selamın Aleyküm, Merhaba.
Sürekli Aşırı yorgun halsiz ve uykuluyum. Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Pharmaton kullanıyorum cokta etkisi olmuyor bence yada daha yeni 4 gün oldu bilmiyorum , collagen kullanmayı düşünüyorum. Burada bir bacım aynı şikâyetleri için kullandığını yazmıştı hatırlıyorum. Bilgisi olan beni bir aydınlatabilir mi kiymetli vaktini ayırıp ♥️ Pharmaton kaç günde etki eder , collagen kullanmali miyim ?( Doktora sor demeyin ne olursunuz. Bizim aile hekimimiz biraz sorunlu bir hanimefendi anlaşamıyoruz diğer iki doktorda şuan gorevdeymis. Hastaneye de oglumdan dolayı gidemiyorum )

urezlinga636 pharmatan zamannda kullandm bende bir etki etmedi. Yaklaşık 1 aydr collagen kullanıyoruz sabahları az bile uyusam her gün 6.30 zınk diye dinç bir şekilde ayaktaym, tırnaklarım sertleşti eşimin ve kayınvalidemin eklem ağrıları azalmaya başladı

urezlinga636 Pharmaton kullanmadım ama collagen kullanıyorum bana etkileri güzel oldu çevrendekilere de Öneriyorum kullanmalarını

Bsrkaya doğur da öyle 😂 geçen 3 saatlik uykuyla işe gittim bütün gün koştur akşama pertim çıktı tabi ama g0n içinde iyiydim 😂

Bsrkaya bak dün gece de aynı şey oldu kızım bütün gece ayağımda sallanmak istedi ve bütün gece resmen oturarak uyumşm şuan maşallahm var yine 😂

TombulHatun kız benim ki de sendrom da iyice kafayı yedirtdii bizee oda yedi bizde vallahi herşeye ağlıyor 😅

Bsrkaya kız nerdeyse 1 senedir ayakta dallama filan yok kendi uyuyordu dün gece kudurdu bütün gece ayakta salla anne daldı diye bırakıyorm ayakta salla diyr ağlamaya başlıyo en son bende ağlıyodum 😂 ne sendromu biter bunların ne bişey Allah canlarını sağ etsin 😄

TombulHatun Vallahi bitmez yaa tam bitiyor başka birşey başlıyor. Tövbe estağfurullah diyorummm 😅 bir an önce büyüsünler haaa normal değiller

Bsrkaya ahah önce babasını yataktan kovdu yastığı benim yatma baba diye adam gitti onun odasına yattı bu sefer babam gitti diye ağladı 😂 Allahm dedim ya sabır bazen collagen bile etki etmiyor beynimn yorgnluğuna 😂 😂

TombulHatun Tam olarak bizde böyleyiz isteee 😂 en eksik ne fazla 🥴 şaşırıyorum gerçekten hamile olunca bide şuan hiç çekilmiyor