Kızlar saçım avuç avuç dökülüyo her duştan sonra birsürü saçımı kaybediyorum napmalıyım saçlarım dökülmesin diye 🥹keratin bakım yaptım dökülmesi durur diye ama durmadı lütfen önerinizi bekliyorum 🥺
Çok üzülüyorum öneri
firstleydii bende bekliyim kel kalcam
firstleydii demir ve vitamin d eksikliği olabilirmi? Kiziminda çok kötü dökülüyo ve çıktı
delihatunum 😂bende ondan korkuyorum restorele kullanıyorum hep hiç bu kadar dökülmemişti
ilse d vitamini eksikliği var ama bana yağ şeklinde vermiş içemiyorum daha doğal yoldan alabileceğim bişey varmı yada saçıma tonik mi kullansam diye düşünüyorum
ilse midem bulanıyor içemiyorum çok kötü suya tamlarım denedim yine yok
firstleydii serum seklinde var bildiğim kadariyla yada ekmeginize filan sürebiliyosunuz ama kesinlikle ondandır ozaman
firstleydii bana doktor ekmeğe damlat ye demişti. Bende minicik ekmeğe damlatıp yutuyordum direk 😂 benimde vitamin eksikliginden saçlarim dökülüyordu. Demirim eksik çiktı, demir ilaci kullaniyorum şuan. Sanki biraz azaldi gibi bakalım nolacak.
firstleydii canım eşime yaptığım ve faydasını çok güzel gördüğümüz bir kürü önerebilirim tabi yapmak size kalmış bişey 🤗
2 adet limon 10 dış sarımsak 2 mor soğan 1 su bardağı zeytin yağı alıp bir tencere de kaynattik sonra süzdük yağı ayrı bir kaba aldık büyük parçaları ezdik krem haline getirip her gece yatmadan saçlarına sürdü ama bu süre içinde sabah kalkıp yıkadık sabun şanpuan sürmeden daha 1 hafta dahi olmadan saçlar daha canlı daha güçlü oldu biraz kötü kokuyor ve yastıklara dikkat edilmesi gerekiyor ama 🌸🤗
Birde tavsiye ettiğim çoğu kişi de memnun kullanırsanız umarım faydasını görürsünüz 🌸🌼
firstleydii önceden badem yağı kullanmıştım iyi gelmişti diye hatırlıyorum dökülmem azaldı demiştim hatta
kimkibu kız yemek tarifi veriyorsun sandım 😂 ben üşenirim bunu yapmaya 😂
- Düzenlendi
firstleydii ducray şampuan önermişti benim doktorum ama kan değerlerimde demirim ve b12imde düşük çıkmıştı vitaminlerle toparladı ondan şampuanı almadım şuan mesela demir c vitamini ve kolajen kullanıyorum daha azaldı gibi dökülmesi birde duştan çıktıktan sonra gül suyu sıkıyorum bol bol öyle kurutuyorum
delihatunum 😁kocayı kendinden uzaklaştırmak isteyenlere özel yemek 😅🤣
Valla güzelim çok güzel işe yaradı evet uğraştırıcı ama deydi ya 🤭
firstleydii benim docmdan sonra oldu. Bioblas smapuan ve omega 3 hap kullanmaya basladim kesildi doktor onerisiyle
kimkibu kız bu tarifi biz erkek kardeşimde uyguladık 😂 kardeşimde saçkıran vardı fındık büyüklüğünde. Ne kadar doktora gitsekte fayda bulamamiştık. En son ben bu tarifi gördüm internette. Annem hemen yaptı, gercekten 3 güne yeni saçlar çıkmıştı ,şuan kapandı o fındık büyüklüğündeki açıklık. Kardesim cok korkmuştu kel kalacam diye, 😂 gercekten mucizevi bir tarif, her derde deva, kardesiminde saçları baya uzadi gürleşti. Cok memnun yani. Ama gülü seven dikenine katlanır 🥴 gerçekten kokusu iğrenç 🤢😰
firstleydii Değerlerinize baktırıp takviye kullanabilirsiniz benimde öyleydi meğer değerlerimle ilgiliymiş
kimkibu saçlarım kel olunca denerim 😂
firstleydii vitamin eksikliginden genelde oluyor canim suan bende kullaniyorum. Kahvaltıda ufacik ekmege damlatip yiyorum hemen arkasina beyaz peynir yiyorum o kotu tadı hemen aliyor. Oyle kasiga damlatip cok kotu mide bulandiriyor ekmekle en iyisi ustune tuzlu peynir 😁
delihatunum bence çok fazla zaman kaybetme dene ve dua et 🤭