Kızlar 5 yıllık evliyiz 3 aylık bir oğlum var ben eşime çok düşkün bir insandım yani o derece ki kendimden çok onu düşünürdüm böyle koklayarak öpersin ya sarılmadan duramazdım ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz benim işim sebebiyle benim olduğum şehre yerleştik onun bile vicdan azabını çektim çok uzun süre. Yok ailesinden uzakta yalnız hissetmesin üzülmesin mecbur hissetmesin vs eşimin iş sıkıntıları hep oldu maaşlı işi bıraktı kendim iş yapıcam dedi tamam dedim acemilikle dünya kadar para batırdı sürekli gizli gizli kredi çekti eve hiç faydası olmadı benim maaşımla evi çevirdk yeri geldi iş yapamadı 3-4 ay maaşsız durdu evde yattı beni işe getirip götürdü birgün yüzümü düşürmedim ne gelen fatura ne kadar bilir ne site aidatından haberi olur neyse çok uzattım geçen gece bebeğimi emzirmeye uyandım telefonunu kurcaladım 3-4 bankadan kredi başvurunuz reddedildi diye sms gelmil sabaha kadar uyuyamadım sabah sıkıştırdım 20 bin çektim coin oynadım bişey yok dedi gün içinde iyice üstüne gidince 100 bin çektim hepsi battı dedi ben ücretsiz izindeyim bebeğime bakıyorum tek maaşız beyimiz coin oynuyor üstelik krediyle bebek olmasa artık çekip giderdim ama yavruma acıyorum çok kavga ettik tövbe ediyor ağlıyor vs ama hiç inancım kalmadı aylardır birlikte olmuyoruz zaten şuan elini bile tutmuyorum eve gelince sarılmıyorum sürekli kaçıyorum hep arkam dönük yatıyorum yakın olmaya tahammülüm yok nolur bir akıl verin bana