@belladonna @bitterdelisi24 @Cicekliperde kızlar öğretmenler günümüz kutlu olsun. 🌼🌼🌼Hatırlayamadığım diğer öğretmenler kusuruma bakmasın🤗
Öğretmenler günü 🤗
etoile yaaaa hepimizin günü kutlu olsun. Ben de post açmıştım habersiz 🙈 aynı anda aynı düşünce ♥️ Ailelerin önemsemediği ama benim en sevdiğim gün 😁
belladonna ya diyorum seninle aynı yorumları yapıyoruz aynı şeyleri dusunuyoruz diye 😂😂😂
etoile vallahi öyle branşımız bile aynı ahahahah
Bu mesaj beni çok mutlu etti bende yurtdışında Türkçe öğretmenliği yapıyorum . Gerçekten çok kutsal bir meslek, tüm öğretmen arkadaşlarımın bu güzel günü kutlu olsunn 🧡
etoile @Nietzsche cicegimi de unutmayinnn. Hepinizin gunu kutlu olsun kizlar ❤️
etoile bütün öğretmen arkadaşlarımızın çocuklarına öğretici ve eğitici annelerimizin günü kutlu olsun. iyi ki varsınız çiçeklerim be iyi ki 💕🌸 sizlerin sayesinde benim hala umudum var evlatlarımızın geleceğinden, eğitiminden.🥹 bir çocuğa dokunuyorsunuz dünyasını değiştiriyorsunuz.🧿♥️
etoile aaa ben bi tek bitteri biliyordum gününüz kutlu olsun @bitterdelisi24 @Cicekliperde bebişlrr ve tüm öğretmenlerimizin ne kadar önemlisiniz ne kadar değerlisiniz anlatılmaz
etoile atanmış, atanamamış mesleğini yapan,yapamayan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun çok kutsal bir meslek ❤️😘🥰🌹💐🌸🌼