kizsidikaa delihatunum nice yıllara canım benim aynı senaryoyu ben yaşadım Bi kaç gün önce yalnız karakterler değişik annemle kardeşlerim kutladı ancak eşim kutlamadı aynı oyun mevzu var kredi bilmem ne ya hadi hediye istemiyorum hiç bisey istemiyorum nasıl bir düşünce yapısına sahipsin ki bir mutlu yıllar bile demezsin akşamına gelmiş diyor ki dertli dertli Bi çiçeğe 300 lira dediler bende istemem o parayı Bi çiçeğe vermeyi vermesinde zaten ama insan sözle gönül alır veya tek bir gül veya yol kenarından koparılmış bir kırcicegi ama odun her zaman odun ya işte ne yapsan değişmiyor neymiş kendi yapınca tam olmalıymış ömrümüze yazık vallahi!
delihatunum kizsidikaa teşekkür ederim canım 🥰 eşim sözlü olarak kutladı sadece ama küçük bir hediye beklerdim
Susunbebekuyuyo delihatunum deli datlu hatunum hepiiiy börtdeyyyy nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle güzel senelere inşallah 🌸💕
Eskobar delihatunum aman boşver biz sana kıcalıkta yaparız analıkta kaynanalıkta Hepsi için Happy Birthday mein Schatz 🥰
Sedaa delihatunum mutlu yıllar canım benim 🥰💕 her şeyden önce iyiki varım de, kendini sev, başkalarını önemseme. Kendine değer ver, sen kendine değer verdikce başkalarida sana değer verecektir. 🎂🎂🎉
Deli-hatun delihatunum doğum gününü en içten sevgilerimle kutlarım canım yeni yaşın sağlık mutluluk sevgi ve huzur getirsin sana 🎂🎂🎂🎂🎂🎂 benimde bugün doğum günüm 5 buçuk senedir sadece ilk evlendigimiz sene gümüş bı kolye almıştı eşim bidahada hiç hediye falan görmedim bende bugün sabahta giderken bile kutlamadi doğum günümü ve bu akşam bide geç gelicek mesaisi varmış
delihatunum Deli-hatun o zaman senin de doğum günün kutlu olsun canım🥰 yakın olsaydık gidip beraber doğum günlerimizi kutlardık😂😂 iyi ki doğduk biiiiizzz😂
aykirikadin mutlu yıllar canım benim 🥰💕.en güzel hediyen sen ve çoçuğun,onu umursama, Yakınında olsa idim,sana bir hediye alırdım…🎂🎂🎂🎂🎂🎂
delihatunum aykirikadin ay çok teşekkür ederim almış kadar oldun düşünmen yeter 😍 öyle diyorum çocuğum yanımda olsun yeter😊
yavrukus delihatunum doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle beraber yeni yaşın çok güzel geçsin 🌸🥰
Deli-hatun delihatunum evet keşke yakın olsak ben Kastamonu’da oturuyorum sen nerde oturuyosun nicklerimiz bile benziyo. İyiki doğduuukkk biiizzzz İyiki doğğğduuuukkkk biiizzz İyiki doğduk İyiki doğduk İyiki doğduukk biiizzzzzz 🎂🎂🎂🎂💐💐💐💐