Kizlar malum havalar soğuk şofben agrizali gece su ısıtarak zor oluyor ilişki olunca en geç ne zamana kadar duş alabiliyoruz internetten de araştırdım size de sormak istiyorum
İlişki sonrası duş
Selen1905 benim bildiğim hemen alınması gerek ilişki sonrası çok günah oluyor
Namaz vakti geçmeden gusül almak lazım mesela gece oldu diyelim sabah ezanına kadar yatıp sonra kalkıp duş alabilirsiniz gün içinde olursa yine aynı şekilde bir vakit namaz geçmeyecek şekilde olması gerekir.
Ezelinur sadece duwmu yapiyosun yoksa abdest flan oluyomu? Ilk gecedeki gibi? Yani ben hic boyle wey duymadim🤔 tabiki banyo yapiyorum ama. Bilmediyim bi konu
Lalderiin kendi kendini bowaltiyosa ozamandami aynk wey gecerli? Bi kiz arkadawim var onun icin sordum yoksa ben evliyim.
Kelebek_16 evet her şekilde abdest alması gerek. Kendi kendine boşalsa da, ilişkiye girse de abdest almalı. İlk önce duş sonra arkasından hemen abdest.
Lalderiin yaaa hangi abdest? Yani wekjiller vardir
Kelebek_16 hangi abdest derken kadınlar için bir tane abdest var internetten bakın
Lalderiin yani azerice qüsl?
Lalderiin peki ergenlerde oluya bazi ergenler 17.18 yawinda kendilerini bowaltan ama kizlar kadin deyil onlar icindemi ayni wey gecerli?
Lalderiin yani azeri oldugum icin pek anlamadim bizde qüsl var regldan sonra alinir vs. Bide destnamaz yani namaz icin alinan🤔
Kelebek_16 Her ilişkiden sonra veya kendin bile boşalsan gusül abdesti alman gerekiyor evet reglden sonra alınan abdest sizin değişinizle qüsl abdesti her ilişkiden sonra alınması gerekiyor namaz vakti geçerse çok günah
Brownie yani bizde reglden sonra heys qüsulu alinir yani paklik qüsulu
Kelebek_16 eveeeet her kız için kadın için geçerli bu gusül abdesti alınmak zorunda
Kelebek_16 gusül abdesti.
Ezelinur ben internetde okudum bowaldigi zamab evet gusl bozulur ama howlanma suyu geldiyi zaman sulanma bozmuyo yani doğrumu? Sulanma sadece abdesti bozarmiw
Kelebek_16 tabiki geçerli salakmısınız