etoile Ben hiiiiç dikkat etmiyordum genelde postu oku yorum yap kapat yapıyordum ama bir kaç gün önce dedikten sonra dikkat ettim gerçekten de öyle 😍
Erotik kitaplaar🔥
Sokaklambasi Ahahaha gözlemcilik 👌👌🌺
etoile dizisini bende izlemedim. Zaten kitabı olan dizileri izlemeyi sevmiyorum benimde aklımda olsun bende okuyacağım.
etoile Belki o ilk ve son kişi bendim 😎😁
belladonna ya bazı diziler kitaptan daha güzel oluyor. Mesela damızlık kızın öyküsü dizisi çok güzel. Beni hayal kırıklığına uğratan dan Brown cehennem kitabı filmi ve George orwell 1984 kitabın filmleri. Mesela uçurtma avcısı filmide guzwldi beğendim. Ya ben gazap üzümleri ve demir ökçe kitaplarına bayılmıştım. Keşke onlarında güzel bir filmi yapılsa çok isterim 🤗
etoile 1984 ün kitabını bende çok beğendim ama filmini yarıda bırakmıştım beni sarmadı kitabı öyle değil dediğin gibi. Uçurtma avcısı da güzeldi onu da hem izledim hem okudum. Dizi olunca kitabın çok çok dışına çıkıyorlar ama filmler dizilere oranla daha izlenebilir oranda geliyor bana. Zaten artık her dizi bir hayat hikayesi olduğu için kitaplarda rafa kalkmaya başlayacak
belladonna damızlık kızın öyküsü izle çok seveceksin. Blue tw de 2 3 sezonu izlemedim. Sadece 1. Sezonu izledim çünkü blue tw paketi almadık sonra
etoile Bizde var paket merak ettim bak bu hafta başlıyorum. Takıldığım zaman da takılırım sebebi sensin 😁
belladonna bana yorumunu yap bekliyorum
etoile yarın başlayacağım ilk sezonu tamamlayım kesin yazacağım 😘
Susunbebekuyuyo Severim hepsini yaa gidip okuyasım geldi tekrar onları djfnnffn
Medusa buna sevindim işte
etoile blutv de mi var bu dizi
Tonight_00 evet orda vardı. Yeni bjr dizi değil. Epey oldu. 2018 de falan çekilmişti ilk sezon. O zaman blu tw deydi
Tonight_00 sanırım hatta dün eşim paket aldı tekrardan 2 3 sezonu izlerim belki 😇
etoile adı orda farklı mı baktım da bulamadım
Tonight_00 yok aynı
Tonight_00 canım şimdi baktım Google dan ingilizce adı yazıyor the handmais tale
etoile çok teşekkür ederim canım bakiyim 💐
Tonight_00 bak bakalım