Elizabethyy 20 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 4 aylık prensesim var Ev hanımıyım açıktan okul okuyorum Gurbetlere gelin geldim eşim ve kızımdan başka kimsem yok 😇
Susunbebekuyuyo Queen_ 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4ve 2 yaşlarında kızlarım var sağlık personeliydim şuan prof ev hanımıyım 😁
demoloji 23 yaşındayım şubatta 24 inş shahhshshjs 3 senelik evliyim 9 aylık oğlum var İstanbul da yaşıyorum lise mezunuyum seneye açıktan üniversite okumak istiyorum umarım 🫠😂
gamzetoydemir Queen_ 22 yaşındayım 23 e gireceğim 1 yas 3 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var ve 2 senelik de evliyim😊
LAVINIA__ Queen_ yok anam ben ayrılsam da gidemem çok zor geliyor bana çalışmak 😂 ama oğlum var zaten beni eve bağlayan o bana yeterli ❤️
Queen_ LAVINIA__ bende öyleyim kızım beni eve bağlayan tek şey amann boşver adamlae çalışıp baksın işte bize 😬😬
Queen_ HurremSultan hayat dolusunnn 🥰♥️ ne güzel Allah bağışlasın hem kızın hem oğlun varmış hayalimdeki gibi 🥰
Queen_ bubenimoykum kolil bebekmis sanırım evet bencede ya birinci sınıf oncesi ya da sonrasi olmali birinci sinif bira sıkıntılı gercekten etrafdan gördüğüm kadariyla 🤭
bubenimoykum Queen_ kolik değildi uyumazdı sadece ama uyku düzeni bozuk olunca sinir sistemim de çöküyordu. Bu durumda ikinci çocuk fikri de uzak oluyo. İkisini bir aradan çıkarabilenlere helal olsun dıyorum o yuzden
Queen_ bukii27 kursa gitmem gerekiyodu gidemedim evlenmeden önce kurs yeri bana baya bi uzakti sinavina giremedim kursa gidemeyince öyle kaldı ya
amimad Queen_ 24 yaşındayım 2,5 yaşında oğlum var 2.5 ay sonra 5 yılı deviricez inşallah 🤲🏻 Typ işçisi olarak bir anaokulunda çalışıyorum 😊
kanalize Queen_ 29 yaşımdayım 🤭 3 senelik evliyim 💘 21 günlük bebişim var 3. evlilik yıldönümümüzün hediyesi👼🏻 Ameliyathane cerrahi teknikeriyim özel hastanede çalıştım istifa ettim atandım ama farklı ile gitmek istemedim evlendim🥲 Tokatlıyım🏞️