superisi_ 111fff111 biri var yorumlarını çok beğeniyorum . Çok aklı başında. Bana bunu burdan çok hissettirdi. Gerçekten tanışmak onunla arkadas olmak, yakın olmak isterdim ❤️
etoile superisi_ benimde var böyle birisi. Özelden tanıştım kendisi ile. Reelde de tanışıp arkadaş olmak isteyeceğim biri🤌
Enerciii superisi_ kız bu benmiyim dermişim 🤣 aman kimimizin aklı başında kalmış şaka bi yana 🤣 bende düşünüyorumda yazacam bulamadım dur az da şurda düşüneyim🤣
Copper etoile o kendini anladiysa damlar birazdan bana bak sen banami dedin diye atlar merak etme duramaz satasmadan😆😆
Copper belladonna benim dedigim kisi galiba baska isimle yine o 😁 cunku diger hesabinda baya ustune gidilmisti hem sikayet ediyosun hemde azmak istiyosun adamı madem ne kotuluyosun gibi galiba yeniden aramizda 😁🤪
belladonna MedavikPastam en son bir postuna uzun uzun yazmıştım hasbam yine aynısını yaptı amaaa dört gözle tekrar bir post açmasını bekliyorum o zaman oraya incilerimi dizeceğim herkeste görsün aklıma gelen herkesi de etiketleyeceğim o kişi bu kişi diye 😁😁
etoile superisi_ ama burda konusuyoruz. Şimdi post açtığında şüphe ile bakacaksın o yüzden tutayım kendimi.