Puahahaha ayipolmasinama tabikide sensinnn💕 hep aklima geliyorsun kulagini çınlatiyorum aslinda pek giremiyorum buraya bebisle ilgilenmekten o uyuyunca bende uyuyorum iyice asosyallestimya😏
ayipolmasinama Puahahaha ya canımsın teşekkür ederim 🩵 bende uzun zaman sonra buraya döndüğümde ilk sizleri aradım hemen 🫶🏻 bende o eski performanslardan eser yok asfhfjksjkj bebiş alt üst etti bizi 🥲
Puahahaha ayipolmasinama valla durumlar ayni kizim kucukken gene iyi gidiyordu ama simdi yanindan kalktigim an uyaniyor kocisimle asla yalniz birakmiyor baba diye agliyo bide 😃
superisi_ HurremSultan evet gitmiş odill hanım 😁 kızlar siz o ayrıntıyı kaçırdınız mı bilmem. Adına odill dedi o . Ben orda anladım fake olduğunu
superisi_ HurremSultan comenbaby nin isminiz ne postuna Odill yazmıs. Bende sen yabancı degilsin o ne alaka dedim. Teyzem cok istemiş koymus dedi. Fıransızca tatlı dil demek dedi :)
HurremSultan belladonna noldu peki ne olayı çıktı fizik mizik yazmış ardle siz isme gittiniz kız ben ne kacirdim