HurremSultan canım ben onun gururunu kıracak bişey demedim ki, cidden gururu bu kadar da herşeye kırılmasın bi zahmet hele ki sanal ortamda adamı yerler yerler gurur kurur bırakmazlar 😂😂 Parmaklarım yoruldu yazmaktan 😂 doğum günü için bir elbise atmıştı ben de elbise çok güzel fiziğin uygunsa al giy dedim, o da bana fiziğim bu elbiseyi ortadan kaldırır o kadar güzel dedi, sonra pastanın fotoğrafını attı elbiseyi de giyip atar mısın merak ettim üzerinde nasıl durdu diye sordum, bütün muhabbet bundan ibaret, gitmiş saçma sapan yerlerden fotoğraf bulmuş işini gücünü bırakmış shop yapmış fotoğrafa adfkhjjkh 😂😂 al bak elbise böyle durdu üzerimde diyor 😂😂 ben ona sen kilolusun çirkinsin bakımsızsın demedim ki, neden kendini bana ispatlamak için saçma sapan rollere girdi ki. Neysen o ol. Hayır bugün bunu yapan yarın bir gün başka başka fotoğraflar da alır koyar buralara. Kaldı ki bana ismimi vermediğin için teşekkür ederim, özür dilerim böyle yaptığım için diye mesajlar atıyordu en son, ben bu ergen oyununa dahil olmak istemiyorum diyip kapattım muhabbeti. Onu gene de burda utandırmamak için konuyu farklılaştırarak anlattım hemen linçlemesinler onun olduğunu bilmesinler diye.
@Heyyooo @Medusa @belladonna