Susunbebekuyuyo miskiamber note kullanmıştım seneler önce pure beauty aldım şimdi merakla bekliyorum 🙂
Rouge Son favorim bu o kadar bb cc aldım fondötenler var bosu boşuna o kadar para vermişim bu skin tint günes koruması yok serum gibi ince bir ürün rengi falan süper eşitliyor
Susunbebekuyuyo Rouge yaa bunuda favorilerme ekleyeyim çok teşekkür ederim senin favorilerne çok güveniyorum 🌸🍀
Susunbebekuyuyo @Ananasss @Bsrkaya canlarım bugün geldi bb kremin ha ri kaaaa çok teşekkür ederim inanılmaz duruyor bayıldım 💖💖💖💖💖💖💖
Ananasss Susunbebekuyuyo ayy çok sevindim. Bende geçen stoklamıştım 🥰🥰🌺🌺🌺 güzel günlerde kullan beybiii
kolivai Susunbebekuyuyo nerden aldınız acaba tam isimleri ne diye geçiyor? Bende almak istiyorum hiçte anlamam bu ürünlerden ama yardımcı olabilir misiniz ☺️
aliyeeee Susunbebekuyuyo the purest markasının güneş kremleri harika ten renginize göre renkleniyor hemde koruyuculuğu da güzel
Susunbebekuyuyo aliyeeee ya benim güneş koruyucum değil koruyucularım var roc, avene, la roche renkli olanı var şimdi bi bb krem bakarken birde güneş koruyucuylada uğraşmıyım istedim 😁 ve kızların dediğini aldım memnun kaldım
Fatgi_ LAVINIA__ bu yorumdan sonra bende tüm makyaj malzemelerimi değiştirmek istiyordum. Bir cesaret dedim bakayım note ürünlerine. İyi ki bakmışım. Deneysiz ürün istiyordum note bunu sağlıyor diye tereddütsüz aldım. Bugün denedim ürünleri gören herkes bayıldı. BB kremi gerçekten mükemmelmiş. Ruj kalem rimel göz altı kapatıcı far vs de almıştım hepsi muazzam gerçekten.. Teşekkür ederimm.. 🥰
LAVINIA__ Fatgi_ rica ederim canım 😍😘 işine yaradıysa ne mutlu 🥰 bende çoğu ürününü kullanıyorum bb özellikle çok fazla kullandım ve o kadar bereketli ki minicik parça tüm yüze yetiyor. Güle güle kullanırsın inşallah 💋
Susunbebekuyuyo kolivai linkini bırakayım canımm Ben buğday tenliyim ondan 2 numarasını aldım https://ty.gl/bs999e7diq
Fatgi_ LAVINIA__ evet öyleymiş gerçekten dün bir kısmı ziyan oldu, azıcık yetiyormuş tecrübe etmiş oldum 😊