bitterdelisi24 HurremSultan iyiki doğdun allah seni sevdiklerine bağışlasın nice sağlıklı mutlu yıllara canım 💕💕💕
Rouge HurremSultan hürremim burda ilk ben kutladım önceden bunu unutmayalım lütfen 😂😇tekrardan dogum günün kutlu olsun nice yıllara 🥳💕
HurremSultan Rouge evettt sen kocamdan bile önce kutladınnn ilk ben kutladım diye seviniyorrr diyemiyorum ardlemm senden önce kutladiiiggghh😁🥰🙈✨
Susunbebekuyuyo HurremSultan doğum günün kutlu olsun kocasının kraliçesi çocuklarının fedakar annesi peridenin vazgeçilmezi sağlıklı mutlu yıllara 🌸💕
belladonna HurremSultan Doğum günün kutlu olsun Hürremim. Sağlıkla, huzurla, sevdiklerinle güzel yılların olsun 🌺
aykirikadin peridenin neşesi 😊🎂🎂🎉💕💕 Çoçukların meleği 💕 Kocasının Prensesi💕 Benim Hürrem Sultanım💕 Allah çoçuklarınla beraber sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar versin inşallah sen en güzelini hakediyorsun🌼 cok seviliyorsun 🌼🌼🌼🎉🎉 Doğum günün kutlu olsun 🎉🌼
HurremSultan aykirikadin canım canım canimmmm🥰🥰🥰 kız senin bu sevgi dolu hallerin ne olucak uaaaaa yiycem senjighhj
TombulHatun HurremSultan ooo Hürrem aşkım iyiki doğmuşsn, peride sayesinde iyiki tanışmışız ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah ❤️🌹💐🥰
HurremSultan TombulHatun amiiinnn iyiki tanimisim sizi ya benim güzel tatlı peride ailem🥰🥰🥰✨ hepinizi çok seviyorum🧡