HurremSultan sirinhatun-18 bende seni seviyorum bebegimsuuuu söylediğin tüm güzellikler için çok teşekkür ediyorum 🥺🌺✨💕🥰
Burnumageliyoduslkmsn Happy birthday yo you seksi biseyler giyde uyuuuuu Rabbim hayırlı uzun sağlıklı sevdiklerinle bebislerinle sulumanla hayırlı ömür nasip etsin bebito ayağına taş değmesin♥️
HurremSultan Burnumageliyoduslkmsn askimmmm kocam bugün calisiyorrr gece evde yok🥺🥺 yarına kaldı bizim fik fik fkfkfk
LAVINIA__ HurremSultan iyiki doğdun, nice mutlu fik fikli senelere kuzum.. seni görünce direk aklıma o geliyor affet 😂😍 Nice nice yaşların olsun ailenle ❤️🌺😍
MedavikPastam bulbulyuvasi yavrum nabıyon momdan göçtün bizi unuttun. Daha geçen senin sancılarını bekliyorduk ne ara zaman geçti heyt be
bulbulyuvasi Burnumageliyoduslkmsn benim kız tam cadı çıktı valla evde kıcımı kasıyamıyorum aşkım asıl sen nerelerdesin nasıl geçiyor günlerin zar zor fırlattık geçer dedik geçmedi 🤦🏼♀️
Etipetito HurremSultan iyiki doğdun hürrem iyiki doğdun hürrem iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun hürreeeemm sen doğum günü müziği gibi okursun artık 😂🥰😍😘😘😘