Copper Edademircan vay be ne erkek bosalsa bile devam ediyor alkışşş şakk şak şakk buyrun kupanızı.Bir soru soracak diye detaya gel sen😆 Gözünüze hakim olup sahilde başkalarının şeyine bakmayın normale döner kuruluğunuz…
Burnumageliyoduslkmsn Zamansiz_ kız bu erkektir ama benim isteksiz haftada bir aklına seks gelen kocam bile devam ediyor az bir süre 2 dk falann var yani direk inmiyor kocisimin
Susunbebekuyuyo Edademircan bismillah dyerek foruma giriyorum efendim gözümü açıyorum şok oluyorum efendim 😁 valla siz ne yiyip içiyosunuz neleri merak ediyorsunuz sen ne diyon be abla ne anlatıyon be abi….
HurremSultan Edademircan sabah sabah gözümde hiç birşey canlandiramadim ama herkesin sex yapısı ve normali farklıdır. Sen zevk almaya çalış baktın olmuyor yöntem değiştirin. Cok uzun sürerse tabi şeyin acır
Edademircan Bosaldiktan sonra sizin kocalarınızınki iniyorsa bilmem ordada belirttim sertlestikten sonra giriyor dedim okumanız yok heralde
superisi_ Edademircan abi ben sana ne dedim duydun mu? 2 dakika bi boşalmayı sevişmeyi sapıklığı bırak abiiiiii 😁 duydun mu abiii. Adın ne söyle sana öyle sesleneyim sana saygım sonsuz olsun abimmmm 😁😁
superisi_ Edademircan yanlız bu mesajdan senin bu konuda takıntılı olduğunu, tam tersini ifade ettiğini anladım abi 😁 üzülme seninki iniyosa abimmm 😁 istiyosun ki biz yazalım yok inmiyor çok sert te şöylede böyle deee ah abim ahh yanlış yerdesin
Artemis_ Edademircan abi abla ne diyon 😂😂 normal değil ya bence bi doktora gidin seks böyle bisey değil hsjhshshshs
Queen_ Edademircan kesinlikle anormal ne dememizi bekliyon git doktora sor ya da git şeyini ıslat tekrar yap 🤣🤣🤣