Rouge belladonna ayy bunu cok iyi bilirim sanki bir daha krep yiyemicek gibi oluyoruz halbuki ne ben kalktım hazırlıyorum yoksa içim içimi yerdi biliyorum
Bsrkaya etoile Yooo tam da öyle birşey bende kızımı yatırdığım da vicdan azabı duymuyorum ama özlüyorum mesela. Ya da o yatiyorken farklı onsuz birşey yaparsam bir tarafım eksikmis gibi oluyor. Ve başka birine bırakmam asla çocuğumu korkarım. Ya birşey olursa diye bence @sirinhatun-18 da ondan bahsetmiş. Yanii vicdan azabı duyuyorum diye. Bende öyleyim çünkü birakamamm olurda başına birşey gelirse kimi suçlayacak insan kimseyi o yüzden bu düşüncyle çocuğumu kimseye emanet edemem mesela
sirinhatun-18 Bsrkaya evet anlayış gibi anlayış işte anlamak isteyen insan her türlü anlıyor teşekkür ederim
sirinhatun-18 superisi_ bizim aslında böyle bir hayatımız olduğuna şükretmemiz gerek çünkü yıllarca ne yaparlarsa yapsınlar çocuğu olmayan çocuk hasreti ile yanıp tutuşan insanlar var yemeğimiz çayımız uykularımız yarıda kalıyor ama hiç biri evladım kadar önemli değil biz bunları yaşayabildigimiz için şükür etmemiz gerekiyor gerçekten
superisi_ sirinhatun-18 Evet bunun farkındayım zaten . Ama zorlugundan bahsediyorum ben. Basında da iyi yönlerini herkes biliyor bunları söylemeyecem demiştim 🌸
Rouge etoile ya ben dedim başlattım vicdan azabı diye yani üzüntüden bahsediyorum bebekle ilgili başka ne türlü azap cekebilirsn öldürüp o azabı cekmek gibi degl tabiki biseyin içinde kalması mı desem o manada yani 😂😂
etoile Rouge ya canım senin ki de çok farklı yani krep istemiş yapmasam kötü hissederim anlamında anladım. Arkadaşın mesajını okudunuz mu bilmiyorum uyudugunda diyor bir şey yaptığımda bu herhangi bir şey belki sigara içmek belki tlf zaman gevirmek vicdan azabı çekiyorum ölüyorum bitiyorum anlamında çok komik ve abartı geldi bana 😂😂😂
Rouge belladonna afedersiniz ya cidden bozdum istemeden😂ben ne biliyim annelik annem ne dediyse onu dedim 😂
sirinhatun-18 belladonna hayır postun @Rouge ile alakası yok kendini suçlamaya gerekte yok her insan gibi düşüncesini dile getirdi onun hiç bir alakası yok
etoile sirinhatun-18 Özlemek çok ayrı bir şey. Vicdan azabı çok ayrı bir şey. Arkadaş birakamam demiyor bıraktığimda diyor. Bende bırakamam kimseye guvenmiyorum. Babasından başka. Ama uyudugunda da kahve içiyorum onsuz vicdan azabida çekmiyorum 🤗🤗🤗
Rouge sirinhatun-18 bu post hakaretlere gidiyor yorumları silip olayı kapatalım bence hakaret askı sebebidir durduk yere tadımız kaçmasın birbirinize duygularınızı söylediniz tartıstınız tamam ama hakaret baska bisey
sirinhatun-18 Rouge uzatmaya gerek yok zaten susmayı tercih ediyorum postum rezil olmasın istiyorum :)
Rouge sirinhatun-18 aynen süper zaten kötü bisey yok bize vicdan yapmayın boşuna diyor bir yandan haklı yani öyle sert yorum yok insandan insana degişir ya bende böyleyim üzülürüm falan herkes farklı işte
Rouge etoile ben ona dikkat etmedim ya anladım şimdi ne demek istediğini sildim yorumları konuyu kapatmak için😂
sirinhatun-18 Rouge işte bunu anlayan anlıyor anlamayan anlamıyor napabilirim her insan farklı duyguları farklı düşünceleri farklı ben en ufak şeye vicdan azabı çeken biriyim üzülürüm hemen herşeye neyse bebeğim sanada zorluk çıkarmak istemiyorum postum kaldıgı yerden devam etsin
Elizabethyy Uykusuzluktan ölüyor olsakta ayakta olmak ,uyutana kadar canın çıkıp gidip tekrar uyandığını görünce heyecanla seve oynaya tekrar hiç opmemis sevmemiş gibi gene öpücüklere boğmak 🙃
etoile Rouge yorumlar silinir o kolayda. Kolay olmqyan medeniyet🤗 ya burda kendini gerceklestirmis onca insan var yorum yapıyorsun zıt yorum olsa bile teşekkür ederim ama bence böyle diyip kendini ifade eden😇 işte burda ki onemli faktor bu