sirinhatun-18 superisi_ öyle koymuşlar teyzem kendi çocuğu olursa o ismi verecekmiş ama sonra ben dogumuşum bana bu adı vermişler Fransızca isim teyzem çok aramışsan olunca bana vermişler adı öyle yani güzel ad ama seviyorum ben Naz da var
kanalize Yasak_elma adaşmışız ☺️ bende çok seviyorum büş denmesini ama sorgulanacak ne var onu anlayamadım hala
Yasak_elma belladonna senin kayınvaliden kac yaşında kız ilk defa bukadar yaşlı büşra duyuyorum😀Benim adımda büsra bu arada😊
Yasak_elma belladonna Vay be demek o yaşta büşrada varmış🤭Genelde hep ya çocuklarda daha genç kadın veya kızlarda duyuyordumda oyüzden şey ettim😊
Rouge Medusa merkur mü jüpiter mi ters döndü birbirine mi girdi anlamam da astroloji işlerinden neyse artık ne olduysa her postta bir tartısma gerginlik cok normal postlar normal konularda cok normal konusurken niye birbirimize giriyoruz djdjddj 😂😂
Yasak_elma kanalize Evet canım adaşız cok seviyorum ismimi,anlamını vede lakabımı😊Senin lakabınada aslında kötü bişey demediler askım sen direk büş yazınca tahmin yürütmeye çalıştılar