Nietzsche oğlum makasla kağıt felan kesmeyi cok seviyor, hem de ince motor kasları gelişsin diye küçüklügünden beri veriyorum makas, başinda duruyorum tabi ki, beraber kağit kesiyoruz hep. Makas deyince kocaman makas aklına gelmesin, hani ilkokul cocuklarinın kullandığı kücük makası veriyorum oğluma. Genelde hep başında dururum makas verdigimde ama en son kızımın sacinı kestigi gün sadece 3 dk felan yanından ayrılıp mutfaga ocaktaki yemeğe bakmaya gitmiştim. Geldiğimde kızımın saçlari yerdeydi. Neden kestim oğlum diye sordugumda, ama berberdeki abiler benim saçımı makasla kesiyor demesin mi 😳 babası berbere traşa götürdüğünde aklında kalmiş demek ki. Yoksa bir cocuk görmedigi bir şeyi nasıl yapsın. O günden beri asla yanindan ayrilmiyorum. Bu arada mutfakta yumurta bile pişiriyor oğlum, bıçak kullaniyor, salata yapiyor desem inanmazsiniz belki ama yapiyor 😂😂 bu arada o toplu iğne olayını bende gercekten hic sevmiyorum. Ben iğne kullanmiyorum zaten, yeni kapandigim zamanlar kullaniyordum ama 3-4 senedir hic kullanmiyorum. Kullanirken de daha kafamdan düştüğünü hiç hatirlamiyorum. Nasıl düşüyor bende anlamıyorum 😂😂 hele koltuğa iğne batırmak nedir ya, üşengeçlerin yapacaği iş o sadece 😅