Merhaba Cicekler 🌸🌺
Eşimle Hesap Acmiştik tik tok ta 2 yıl falan Once Hep beraber Videolar paylaşırdık Ve Avustralyaya Gitmesi Gerekti Gitiğinde Kendıne Yenı Bir Tik tok Acmişti Bana da Şifre falan gondermişti
Sonrasında Birden bire Ne Olduysa Bendekı hesabi.silmemi İstedi Yok kıskanıyorum falan Videolari sil Neyse sildim ben videoları herşeyi Sonra Problem Cıkarttı silecez Dedi.Ikımızde tamam dedim ben sıldım o silmemiş Benden saklı Videolar Paylaşıyor Fitness Salonunda Vs vs Hep yalnız Hep Kendını paylaşmiş Vir kaç Gun Once Videolar Paylaştıgını Oğrendım Sil uygulamayı diye tuturdum Oncesınde İnsan gibi Soyledim Tamam sılerım dedi Geciştirdi Telefonu elıme aldıgımda Sırnaşmaya başladı elımden Aldı odadan cıktı Onun aylesınle bir evde Yaşıyoruz Evımız daha Hazır değıl
Neyse İştinamadım Bugun Yine Gorumcem Bize Geldi Oglu 10 yaşında Falan Abi Ne zaman Aliş veriş Merkezıne Gitin Boowling Oynamaya dedi Ben Donup Kaldım Cunku eşim pazartesı Gidiyor Şehir dişinda İşi cuma Gelıyor Dun Geldı dondu Cocuga Ha işpiyonladı dedi Guldu ben Kalkıp Odamıza Gitim Geldı Bu Peşimden Ne oldu Nıye bana Yalan Soyledın Dedim Dun Geldıgınde Ben sana Neredeydın Dedim Mahale Kahvesındey dim dedi bana boyle dedin niye bana gitiğini soylemedin Beni Aldatıyormusun Dedin Ya Benden Utanıyomusun Benı de Almadın dedim alip telefonu acti bak bak kım kım gitmişiyiz dedi Bakmıycan Dedım Bak Kızdı Bağırmaya Başladı Brnde sglamaya tabıkı zor geldı Gorumcem geldı eşime Bağırmaya Başladı sen ergen mısın Bekar Mısın Ne iş bu Tık tok Lat Falan Eşin madem Ki.sil demiş Niye silmiyorsun Diye Tartıştılar Eşim ablasına ve bana laf diyemedı Diye Alip Bardağı Kafasına Vurdu Ve Cekip Giti 2 3 saat Sonra Geldı Ve birşey olmamiş Gibi Cumartesı Akşmları da Koruma Gibi Bir Yere İşe gidiyor Babasınla Birlikte 7 yıl oldu Bu akşam Olmıycak yanımda Yani..Ona Coo dargın ve cok kırgınım Pazartesı zaten Gidecek evde Olmadığı için zorpanmıyvam Onu aramıyvam vr konuşmıycam Kendını Affetirene kadar Sucunu Anlayana kadar Bende Cekerım bende sadece Kendımı Paylaşırım dedim Sen kıskanıyorsun da Benim Hakkım Kıskanmaya yok mu bende senı kıskanıyorum Dedim Cek te Gor olacagını dedi…😒😒😒😒😒😒 nasıl Davranmalıyım inatlığa bindi iş

OzlOzc1321 inşallah su tiktok kalkarda insanlar bi kendine gelir yoksa gerçekten çoğu insanın yuvası yıkılacak.
    kendini tek basına paylaşması bana hiç normal gelmedi.
    eşimde beni paylaşmaz ama kızımla fotolarını koyat hep. eşimi tanıyan da bilir zaten beni neden koymadığını. ama eşin resmen bekarım süsü vermeye calısmıs. gerçi orıspılr ıcın evli bekr cokda önemli değil ama

OzlOzc1321 şüphelenmekte haklısın ama emin olmadan büyük bir adım atma bence. Evet yaptığı şeyler yanlış ve evli bir erkeğe asla yakışmıyor. O yokken sen de gez toz keyfine bak zaten tek kalacaksın ve bir de onun ailesiyle kalıyormuşsunuz. Ben olsam o yokken sosyal hayatıma devam ederdim ergen gibi kıskandırmazdım ama ekstra bakımlı olurdum, tiktok çekmezdim ama hazırlandıktan sonra kendimi çekip story atardım instagramda zaten herkesin yaptığı bir şey eve döndüğü zaman da açık açık konuş gerçekten ikna olursan her şey düzelir zaten ikna olmaz da şüphe kalırsa içinde artık ne yapacağına sen karar verirsin 😊

bubenimoykum sonradna geldiğinde İşe hazırlanması İçin benden Benımle Konuşmaya Calıştı Ama Ben hiç yuzune Bıle bakmadım Cunku Videoları Gercekten Eşim diye değil Yakişikli Kaslı Ve 26 yaşında Daha Spor falan Yapıyor neyse Geldiğinde konuşmadım Ve Bak Bak Sıldım Dedi Ama Videoları Sılmemiş Sadece Telefondan Uygulamayı sılmış Yine cekecek Bence Şuphe cok zor bişey cok Her adımından Şuphe Duymaya başladım 😑😑😑

OzlOzc1321 eşimle tiktok üzerinden tanıştım 2sene önce fakat o zaman herşey normaldi ama bu zamanın tiktoku çok kötü bir hal almış millet resmen kudurmuş paranın köpegi olmuş herkes bir saçma sapan haraket peşinde falan bana kalırsa kapatın ve birdha hiç açmamak üzere veda edin çünkü iyi sonuçlar yok o tiktok denen yerde ben eşimle tanıştıktan sonra bıraktık ikimizde şuan gyette rahatız huzurluyuz konuya gelecek olursak eşinizin tek başına fitness salonunda video vs paylaşması yanlış ben eşime tepki mi koyardım fakat genede sizin aranızda olan bir konu bana karışmak düşmez fikrimi söyler köşeye çekilirim yanlış bir haraket güven sarsıcı bir davranış benim için şüphelenin diye demiyorum ama ben doğru bulmuyorum bence konuşun edin mantıklı aklı başında bir insan olarak anlaşın ve kapatın inanın ki daha rahat ve huzurlu olucaksınız bunun ileri zamanları da olucak çocuklarımız da bizden görüp kötü örnek alabiliyorlar ne çocuğunuzu bu kötü yola sürükleyin nede evliliğinizi kötü yola sürükleyin

OzlOzc1321 şu lanet uygulama bir yasaklansa artık ailelerde huzur bırakmadı. Kullanmıyorum ve oradan ne anlıyorlar onu da anlamış değilim. Eşinizin davranışları bana evli bir erkeğin yapması gereken davranışlar olarak gelmedi. Yaptığı yanlış.. Gerekli tepkiyi verin

dnz23 Off Bılmıyorum Bir Kaç gun konuşmıycam Gonlumu alana kadar Ondan sonra da Sadece Davranışlarını ve Yaptıklarını Gozlemniycem İnstagram kulanmıyoruz Facebook falan Bir tık tok Vardı Onu da sıldırdı.. o Yuzden Whatchapta storyy Atıyorum diye bazen Mmmm Cok Ta storyler Paylaşıyorsun Kıskanıyorum Bak Ya deli mi ne dedim Guluştuk Kım vakıyor kı dedim Yenı hattım Cok Numaram Bıle yok 50 60 kişi falan dedim Onlarda Hep akraba Bir Kac kız Arkadaşım dedimm Tabı Tabı dedi…

sirinhatun-18 ben Salonda Kendını Paylaştıgını daha dun gordum komşu kızına Gitim Delikanlı kız Bekar Onun telefonundan Baktım Ben şok..

belladonna Annesi Sonradan Gelıp Benı suçladı Senden bir kere Demiyorsun 100 kere can alıcı gibi Kafasıbda Duruyorsun Dedi Kaç gun oldu Sızın Tartıştıklarınızı Duyuyorum sen erkekle başa Cıkamazsın diyor Ne yapayım ozaman Susup Oturayım Mı Ozaman oğlun gidip Gezsin Tosun Aldatsın da Bende Susmalımıyım dedim Gayet Normal Bişey kıskanmam Dedim O nasıl Kıskanıyor Dedim Bende Onu Kıskanıyorum Kendını Paylaşmasını İS TE Mİ YORUM DEDİM bağrarak Ne halınız Varsa Gorun dedi Ve obur odaya Gectiler Gorumcemle Konuşmalarını duydum cunku Kayın Valıdem Benım susmamı Beklemiş O bana Bu Lafları Derken Birde Diyor Kı Erkekle Afedersınız S.k olcmeye kalkıyormuşum O erkekmiş O Gidip Sikişerse Bende mi gidecekmişim Erkeklerle başa Cıkılmazmış Falan…

OzlOzc1321 yani konuşmanı tavsiye ederim doğru bir davranış biçimi değil sonuç olarak tamam heves etmiş olabilir ama doğru bulmuyorum uyarmanız da fayda olucaktır eminim buna ben

OzlOzc1321 Ne demek sen erkekle başa çıkamazsın? Sen zamanında yetiştirmemişsin ben onun için uğraşıyorum diyeceksin o olacak Allahııım! Çok yanlış zihniyette bir kayınvaliden var canım sen iyi duruyorsun o evde Allah sana Gani Gani sabır versin. Ben okurken sinirlendim.

OzlOzc1321 Cok yuzeysel dusunuyosun balım bence. Sorun tiktok yada video degil. Senin olmadigin bi dunyada yasiyo kocan. Neden yaptiklarini senden gizliyo, neden seninle olan videoları silip yalniz basina olan videolarini paylasiyo ustelik kendine ait solo bi hesaptan. Birilerine bekar goruntusu vermeye calisiyo ya da birilerinin sana ulasmasini istemediginden senin hesabini kapattiriyo olabilir mi? Eskiden kiskanmayan adam nasil bi gun uyanip ben kiskaniyorum hissine kapildi? Bi de bowlinge kimle gitmis onu soylememissin merak ettim. Bi insan bisey sakliyosa mutlaka bi sebebi vardir. Sen bu sebebi dusun. İki gun tavir yaparak cozulucek bi durumda degilsiniz.

Sokaklambasi ayle Aekadaslarinla 3 erkek mişoer bbak bak dedi Ama Bakmadım seslerini.sadece duydum Kahvede Oturuyordukbirden kalkıp.gitik Dedi Onlarda senıngibi Aynı bok dedim.. Birde bu aliş veriş merkezi 60km uzak bizim Şehir.kucuk tur oyle buyuk alişveriş merkezleri Yok

Sokaklambasi offf Bir AkıL Verin Kocam Cok İnat Biri Suyunca Gitmek İstiyorum yani ne Bileyım Birşey Ordata yoken İki Kızımı alıp gıdemem Gozlemniycem Kafasına Vurmiycam Bakalım ne iş.cıkıcak

OzlOzc1321 Bekar hayatına mı özeniyor? Yani ona şunu sormak lazım sanal sahte bir ortam ailesinden, eşinden, evinden daha mı önemli o kadar mı vazgeçilmez! Böyle uygulamalar kime huzur vermiş de ona verecek. Sizi kaybetmekten korkan biri olsa zaten sizden gizlemek yerine öyle ucuz şeylere tenezzül etmez. Onun amacı ifşa edilip yakalanana kadar bir dişiyi etkilemek yada beğenilme arzusunu tatmin etmek gibi geldi. Zaten açığa çıktığında da ya inkar edip yalan söyleyerek yada bağırıp çağırarak üste çıkarak suçunu bastırmaya çalışacak karaktere sahip anladığım kadarıyla. Sizde tiktok açıp video paylaşmak yerine onunla ilgilenmeyip hatta o yokmuş gibi davranarak tepkinizi belli etmelisiniz. Yani bir müsibet bin nasihatten iyidir derler ya eşinizin anlayacağı dil onun gibi. Bir şeyleri kaybetme korkusu yaşaması yada anca o takıldığı yerlerde dolandırıldığı zaman falan herhalde kendi içinde yanlış yaptığını anlar..

OzlOzc1321 ay iğrenç düşünceleri var kayınvalidenin gerçekten bak valla canım benim siz oturacaksınız konuşacaksınız yapacağınız ilk iş bu insanların yanından ayrılmak olsun sonra şu tiktok denen şeyi sileceksiniz tekrar karı koca olarak birbirinize güvenmeyi öğreneceksiniz. Yoksa bu iş gitmez sen aldattın kocan aladattı hop sonunuz Esra Erol ben sana diyeyim.

OzlOzc1321 Öncelikle canım o nasıl bir yazı şekli. Okurken canım cıkti. Bildiğin çok çok zor okudumm. Türkçeni duzeltmelisin. Tiktok meselesine gelirsek kıskanma ayaklarını bence geçin. Çünkü siz o tiktoku acmakla zaten bunu geçmiş olduğunuzu gösteriyorsunuz. O tiktok da neler döndüğünü hepimiz biliyoruz. Nasıl kızlar nerelerini nerrlerini açıp para topluyorlar. Yok kalça sallama falan. Yaniii siz ikiniz kendi videonuzu paylaşıyorsunuz diye kıskanmayın sonucda nelerrr izliyorsunuz burayı sorgulamak lazimmm veee eşin gözünü acmıs sonunda 👏🏻 yanii seni kandırıyor. Adam gizli saklı işler yapmaya başlamış. Yanii bunun önüne gecilmesse bu bı kızla da konusabilir hatta konuşuyor olabilir de. Çünkü anlattıklarına bakılırsa direk aklıma bunu getirdi bana bowlinge gittiğini falan söylememek ne demek. Basit bir konuda bu kadar rahat soyleyebiliyorsa insan eşine daha neler neler yapar da söyler de. ve eşin hiç bir zaman tık toku silmeyecek buna adım gibi eminimm. Çok geçmiş olsun . Ben çiftler adına tik tok denildi mi çok üzülüyorum amaa herkesin aklı var fikri var. Yapacak birşey yok. 🧐

Bsrkaya tesekur ederim canim onca Yazdiğın için 1 turkçem benım için iyi cunku doğma buyme Bulgaristan lıyım