Cicekliperde Rouge ya sen urfalılara bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın🤣 altın kemerim olsa çok severdim ama takamazdım mesela
ayipolmasinama Nietzsche ay bunla ilgili bizzat şahit oldum, arkadaşım dedi ki; abim karısına robot süp. almış, bende kocama aldırmazsam ama görür o diyip elini masaya vurdu, 1 hafta sonra ‘cnm kocamın hediyesi’ diye story attı, benden utan bari asfkgljjj 😂😂
belladonna Cicekliperde Ben Urfa da bir arkadaşımın evine misafir olmuştum arkadaşımda Urfalı evinin her yeri golddu ama boğuyor yani her yer altın kaplama gibi 😁 biz altını severiz altın bizim en büyük zevkimizdir demişti
Cicekliperde belladonna ben de gold çok severim . Evimde de kullandım ama fazlası gerçekten göz yoruyor
belladonna Cicekliperde bende seviyorum evimde de kullanıyorum ama dediğiniz gibi fazlası yorucu oluyor arkadaşımın evi de öyleydi 🙈
kanalize 111fff111 cinsellikten başka marifeti olmayan her ortamda belden aşağı cinsellik konuşan kocasıyla yaşadıklarını anlatan boş insanlar tamam en geyşa sensin diyesim var 🤮 eğitim yok okul yok kültür yok hayatı bundan ibaret sanıyor
momkimom Sokaklambasi bende en çok buna sinir oluyorum en çokta büyükler yapıyor işte sizde ne var biz şöyle çektik böyle çektik diye başlayıyor anlatmaya hep en mağdur onlar.