Bizim buralarda böyle derler başlık biraz garip oldu ama benim kulağım küpe takınca hassaslaşıyo halka küpe takmayı seviyorum ama uzun süre kalmıyo kulağımda ağrı yapıyo hemen altın küpe taksam da normal küpe taksam da aynı sonuç yok mu bunun bi çaresi kızlar kulağımı küpeye nasıl alıştırabilirim ?
Küpeyi götürmeyen kulak 🤦🏻♀️
Birkul1 valla bende alıştıramadım. Altın da taksam sulanıp yaraya dönüyor deliği. Baya baya sulu bir yara oluyor 😞
Birkul1 metal küpeler rahatsız ediyodu beni de bir saat içinde rahatsız etmeye başlıyodu kaşıntı gibi tuhaf bi his. Gümüş aldım gümüş hiç rahatsız etmedi. Gümüşe devam. Halka değil de hafif klipsli küpe denedimiz mi?
Benimde altın dahi olsa yara yapıyordu ama yara olsa da çıkarmadım kulağım alıştı gitti. Çıkarıp taksam yine yara oluyor.
- Düzenlendi
daldakifindik ya özeniyorum valla minicik küpede yara olan kulağa sahibim millet bi kiloluk küpe takıyor bişey olmuyor ağlıcam haa😅
buzdankalpler gümüş hiç takmadım aslında klipsli de denedim ağırlık oluyo garip şeyler çıkıyo kulağımdan 🤦🏻♀️
Birkul1 zamanla alışır. Bende burun hızmasını çok seviyordum deldirdim sonunda burnumu😁bi sene sürdü acıması düşüyordu bulup geri takıyordum acıyarak inatlaştım çünkü😂😂😂😂 burnumda olucaktı. Sende inat et çıkarma kıremle sık sık çıkınca geri tak .bilmiyorum Türkiye de alkol temisleme suları varmı onunla küpemin arkasını temizle.
Birkul1 hiç çıkaramazsan kir birikir çıkar büyük halka küpeler ağırlık yapıp rahatsız edebilir. Şuan ben zincir gibi küpeler var sallanan uzun çok hafif üstelik onlarla çok mutluyum
buzdankalpler örnek fotoğraf atar mısın canım sana zahmet onada bakiyim
Birkul1 örnek link bakayım dedim şahane bişey buldum https://ty.gl/25ar073btk alıcam galiba bunu 😂
buzdankalpler çok güzel ama bunu orta kısma gelene kadar cincie mi geçecek kulaktan 🥲