Kızlar bir arkadasimin araciligi ile bir medyum ile görüştüm.
Rızık bereket icin islem yaptirdim ve inanilmaz bir sekilde 3 gün sonra resmen islerim yoluna girmeye basladi. Yildiznameme bakti ve ben şok birebir soylediklerini yasiyorum resmen. Tuylerim diken diken oldu. Dua ile yapılan rizik bereket ritueli sizce gunah mi ? Sonucta yer gök duayla kurulmuş… ?
Şok oldum...
urezlinga636 dua et yeter. Şöyle şeylere inanmayın ya. Duanı kendin et.
urezlinga636 Tamam tamam ver arkadaşının adını da reklamın tamam olsun 😁
urezlinga636 allah sirk kosmak gibi bsy bu ya ben oyle dusunuyorum ha bi ilmi yuksek birine danisir fikir alirsin o ayri bu konu gerisi bos bence sen duani kendin et rabbim gittigimiz yolumuzu kendi isigiyla aldinlatir elbette🌺
urezlinga636 rızık bereket ritüeli ve Medyum Kelimeleri sizce bir cümlede normal mi yani tabi ki İster fal baktırın ister medyuma ister hacı hocaya ama sadece bana saçma geliypr bir falcıya fal baktırmakla bir üfürükçüye Kendimi okutturma aynı kafa sadece birini yaptırınca Yobaz cahil gözüyle bakılıyor digerini yaptırınca modern aktivite diye bakıyorlar ama saçma işlerinin yoluna girecegi varmış girmiş o kişi zaten kendine hayrı olsa sizlere üç kuruş parayla baktırmaz başka türlü paralar kazanıp zenginlikten yanına yaklaşılmaz . İnanmayın ha keyfine gidip baktırcaksan o ayrı bilemem ama cidden inanmayın ya
- Düzenlendi
urezlinga636 Rızık ve bereket için nasıl bir işlem yaptırdınız? Rızık Allahtandır, ritüel ile yazıyla keseyle ona ortak koşulacak herhangi bir nesne ile rızık kapısı açılmaz. Umarım anne adınızı vermemişsinizdir. Medyum demek büyücü demek. Bildiği şeyleri emin olun ki cinleri sayesinde bilmiştir. Yıldızname bahane. Yer gök duayla kurulmuş ama o dua bu varlıkların karıştığı dua değildir. Bir kaç gün kendinizi iyi hisseder sonra depresif olursunuz. Çünkü o yöntemin insana bir hayrı olamaz. Bütün medyumlar büyücüler insanı etkisi altına almak, ilgisini çekmek için bir çok şey diyerek kendisine inandırabilir. Sizi bu şekilde etkilemiş. Bence uzak durulması gerek böyle şeylerden..
400634 bana da ilk bunun kokusu geldi. Vardı zamanında böyle bir arkadaş. Birçok kişiyi de dolandırmıştı.
zarifhanim 🌺💕 canimm nerelerdeydin o güzel senin gibi zarif yorumlarını arıyordu gözüm 🥰
400634 yok canim reklam degil gerçekten sok oldum ben ve korkuyorumda başıma birsey musallat olmax insallah
Zamansiz_ yaaaa :))) kurban olurum reklam değil ama ben musallat tarzı seyden korktum bugun olurmu acaba hemde günah mi 😱
zarifhanim beklediğim yorum buydu.. şimdi ben naneyi yedim dimi ? Nolacak musallat olurlarmi
Medusa kiz ben dolandirildim mi ozMan ?
Cicekliperde bir an resmen gaza geldim desem inanirmisin. :(
urezlinga636 boş işler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️..:
Allahtan iste verirse nimet, vermezse hikmettir……
bitterdelisi24 cansın ♥️ çok haklısın sagol bebiş 🥰
urezlinga636 Yani bi kere telve uygulamasında yüz falı baktırmıştım bana tam 2 sene sonra çocuğun olacak dediler. 2 sene sonra da çocuğum oldu. Artık ne kadar doğruysa bilemem..
urezlinga636 gelme gaza. Bunların gazı olmaz.