zuku Tavsiyemdir, bir kg bala 200gram ohutulmus ceviz, 200gr fistik karistirip yesin inanin bana cok ise yarar🫣 saglik icin de gec grip olmayiz de ver yesin
zuku user2019 kiz butun malzemeyi 1 kilo bala atiyorsun birgunluk degil ki bu tarif gunde bir iki kasik yeniliyor 😂
Nietzsche Edademircan Bir oturmaya 1 kg bal yerse ne enerjisi jsjdhsh acilde kalp masajı falan yaparlar ,komadan ölür 😂
zuku user2019 yaz googeldan cevizli bal gorselerde bulursun hazirida var hic ugrasmana gerek yok her markete bulursun.
Loli user2019 erkenn bosalmada bellirli bir sure sonra sertlesmeme oluyor zaten süreklu senelerdir bole oldugu icin ilkinde bosalip ikinci devam ediyorsaniz sertlesmiyorsa senden degil kasma onun doktora gitmesi gerek selam olsun sana bendede ayni sorun var ama takmiyorum artik soyle soyle dilimde tuy bitti o kadar da cinsellige duskun bir yapim varken curudum artik gittigi yere kadar devam ediyorum bende
Loli burcu21 zaten erkenn bosaldigi icin sorun kuzum . Bunun uzun senelerdir oluyor olmasi zaten basli basina baska sorun. Onun getirdigi artik sertlesememe var sen onu nasil kendi sorunun sanarsin . Bak ben cinsellige duskunumdur esimde cok begenir ama oda artkk yavas yavas sizin gibi olmaya basladi onada dedim yakinda hic kaldiramicaksin bak git doktora kendi bilir kendi sucu anliyacagin