Kuzuletta aynen öyle ya. Normalde zaten insanı tedirgin eden bişey üstüne birde panik biri olunca o tedirginlik korku bin katına çıkıyor. Şuan bile oturdugum yerde sallanıyorum korkudan kafamdan atamiyorumki sakinleyim

Kuzuletta Hissedp hemen çocuğu aldım sallanma bitince indim aşağı bi süre arabada oturdum sakinleşince yine çıktım Allah beterinden korusun çok korktum hala sallanıyorum. Gerçek depremi yaşayan kayıpları olanlara Allah sabır versin çok zor

Kuzuletta ben Balıkesir’de oturuyorum depremin olduğu sırada uyuyordum eşim kepçe operatörlugu yapiyo kepçe bir güzel sallandi diyo🥴🥺

Kuzuletta ay çok kötüydü 21 aylık kızım var yanımda beşiğinde yatıyordu bende uyuyordum yatak bildiğin beşik gibi sallandı uykumdan sıçrattı yani hemen bebeğimin koluna yapıştım o sıra sarsıntı durdu ama bebeğim bile o sarsıntıya ve mobilyaların sesine şaşkın şaşkın kalktı etrafına bakındı ama çok kötü sallandı 4-5 saniye sürmüş ya 30 saniye sürseydi kesin enkaz feken olurdu Allah korusun Bursa’da oturuyorum bu arada