Öz ablam değil ama öz olsa bu kadar severdim herhalde.. ablam 2020 yılında pandemi yasakların olduğu zaman evlendi her şeyi 2019da yapılıp planlandığı için erteleme hiç düşünmediler mecburen düğünü Yaptılae birkaç aksilikler oldu düğün günü ama küçük şeyler mesela konvoy için havluları verememiştik kırmızı duvağı unuttuk falan bugün de öğle arası kahve içmeye dışarı çıktım 1 saatlik molamızda kafeye geçtim falan masalar arka arkaya bide sesli konuşuyorlar ister istemez kızlarla kulak misafiri oldum o ne biçim düğündü, kimse gelmedi erteleselerdi düğünü insan o cdyi izlemeye utanır kızları doğdu ilerde nasıl izletecekler bomboş salon ben utandım falan ben de dedikodu yaa iyice merak ettim dinlemeye çalıştım evin dekorasyonu bebeğin odasını konuşurken gözümde canlandırıyorum ister istemez ablamın evi gibi falan diyordum sonra neyse ya dedim döndüm kendi işime sonra kalkarken bi baktım ablamın eltisi ve eniştemin kuzenleri onlarda beni gördü ama tanıdılar mı bilmiyorum iyi günler deyip çıktım ama içim içimi yiyor ablam onların her şeyine koştu yardım etti çocuklarına hep hediyeler aldı anneler gününde bile elitlerini hiç ihmal etmedi onlara çiçek bile gönderdi onların böyle düşünmesi kalplerinde hiç olmayışı bana ağır geldi bu durumu ablama nasıl söylicem ya da söylemeli miyim 2 saattir işime odaklanamadım ablamı aradım nasılsın napıyosun diye bebekle uğraşıyorum dedi akşam eltimler kuzenleri gelecekmiş dedi hazırlık yapıcam dedi kapattık ama içim içimi yiyor yaa ya da ben de mi gitsem akşam onlara napsam

Kryasminee sen onları Allaha havale et aradan ne kadar zaman geçmiş hala dedikodu peşindeler.Ben olsam söylemezdim

1eylul ben başından sevmemiştim hiçbirini ama böyle de hiç güzel olmadı ya

Kryasminee Yaa ilk başta söyleme diyecektim, boşver arayı açma ablan da bilmesin konuşulmuş geçmiş gitmiş, ablan bilmesin yaniii onlar kendi yaptığından utansın diyecektim. Ama aksam ablama geliyorlarmis birde. Çocuklu ablan o kadar koşturarak edecek belli ki baya da gelip gidiyorlar yanii öyle bir çok resmilikte yok. O yüzden bence sende akşam git. Vee böyle böyle konuşulanlari söyle. Ne tepki verecekler çok merak ediyorum doğrusu. Çünkü ben iki yüzlü insanlardan nefret ederimmm. Bildiğin koynunda yılan besliyormussun gibi gelir. Öyle kişiler de hiç bir zaman insana iyi gelmez. Senin evine gelip yiyip icip yüzüne gülüp arkandan ayy şöyle de ayy böyle de ayy şunları yaşamışta. Ne kadar cirkince sinsiceee dusmancaa yaa. Bırak araları bozulsun. Öyle insanlar zaten ablanın etrafında olmasın. Senin gibi temiz saf berrak düşünen insanlar biriktirsin çevresinde dost biriktirsin düşman sinsi iki yüzlü yılan biriktirmesin. Vee herseeyi vakti saatinde söylemek lazım., bugün söylemek istediğin şeyi soyleyemezsen bu fırsat bir daha eline gecmez onlar başka bir hamle yaptığında elin boşta kalır siz üzülürsünüz. Keşke soyleseydim diye. Öyle insanlar böyle şeylerden anlıyor. O yüzden soyleee. En azından kendilerini akıllı sanmasınlar.

Kryasminee ben olsaydım bende giderdim ablamın olmadığı tenhada sizin yaptığınız ayıp derdim kadın çocuğuyla sizin için o kadar uğraştı vs diye yerin dibine sokardım he ablamıda üzmek istemediğim için ona söylemedim derdim kendileri utansın

etoile kanka ben buradaki kaos peşindeyim 😂 reelde ki insanı salak yerine koymalaırna çok sinir oluyorum. Aynı şey başıma gelse bilmek isterdim kesinlikle ✋🏻

Kryasminee ben olsam söylerdim ama haberin yokmuş gibi davran derdim sonuçta gerçek yüzlerini bilse daha koşmaz omların yardımlarına

superisi_ Bu yaptığının kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben 🙄 Sadece etrafında sinsi bir yılan var , onu ortaya çıkarıyor bence 😅

Kryasminee ablanı gazlamadan anlat ama, böyle şeyler duydum rahatsız oldum de, hani böyle kadını gaza getirme, uyarma amaçlı olsun

Kryasminee yanlarında konuyu aç düğünle ilgili bir konuşsunlar bakalım ne dicekler. Tersi konuşurlarsa patlat bombayı sizi şöyle alalım de aç kapıyı. Bu tam benlik…

Gittim. Trafik falan biraz geç oldu ama gittim gittiğimde de düğün kasetini izliyorlardı hiçbir şey demedim ne konuşulacak onu bekledim o sıra da bebek huysuzdu zaten ona rağmen bir sürü. Hazırlık yapmış sonra ablam bebeği uyutmaya gitti ben de onlara dönüp sordum sizce düğün nasıldı diye her şeye rağmen çok güzeldi dediler ben de kafede öyle demiyordunuz dedim ablama değil eniştemin yanında konuştum ne diyorsun falan demeler başladı zaten ablam geldi normal olarak sordu ne oluyor dite ben de bunu ben değil onlar söylesin dedim bi daha kendini yorma abla dedim hak etmiyorlar dedim eşleri de vardı zaten yanlarında kalktılar gittiler ben de enişteme her şeyi anlattım inanmıyorsan da sor dedim bugün nerdelermiş kaçta buluşmuşlar falan diye ablam çok üzüldü ama bir ömür onlar için çaba harcamaz artık

Kryasminee bence söyleme sonuçta elti evler ayrı yatıp kalkmıyor kocasıyla alakalı bişey olsaydı belki söyle derdim ama boş yere kızında içini sıkma insan fıtratında bu var malesef dedikodu ben mesela şunu diyorum hep kendime herkes benim hakkımda bişey konuşabilir yüzüme de gğlebilir ben bunu degiştiremem yapacagım bişey yok sadece mesafe koymak olur ablanla konuşurken ara da şey de abla sen yine de mesafeli ol sırrını verme açıgını belli etme onlara ama gelirlerse hoş karşıla gidersende sohbetini et tamma de . Bana ablam telefonda çok der mesela eltim şunu dedi sence normal mi ben mi abartıyorum der bende yok abla normal derim takılma herkes herkesin hakkında konuşur herkesin dilini kapatamayız herkesle de küsemeyiz o zaman etrafta insan kalmaz derim oda dogru yaa aslında amaaan neyse der kapatır konuyu

Kryasminee anlattın mı canım keşke anlatmasaydın şimdi ablan zorda kalacak onlar elti mecbur görüşmeler olacak ve sen o ortamda hep olmayacaksın bu defa eşiyle papaz olmaya başlayacak gelmedin gitmedin gelcekler edecekler gğler yüz yap demeye başlayacak

Kryasminee insanın düşmanı hep en yakınında oluyor ya bu hiç bir zaman şaşmıyor. Bence iyi yapmışsınız her şey ortaya çıkmış ama inşallah ablanızda sonrasında sizi suçlamaz genelde öyle oluyor ya

Enerciii sen çok güzel yaomssin en doğru olanı yapmışsın. İnşallah ablan daha fazla üzülmez olay farklı yerlere gitmez ve senin basın ağrımaz 🙏🏻