- Düzenlendi
Kryasminee Yaa ilk başta söyleme diyecektim, boşver arayı açma ablan da bilmesin konuşulmuş geçmiş gitmiş, ablan bilmesin yaniii onlar kendi yaptığından utansın diyecektim. Ama aksam ablama geliyorlarmis birde. Çocuklu ablan o kadar koşturarak edecek belli ki baya da gelip gidiyorlar yanii öyle bir çok resmilikte yok. O yüzden bence sende akşam git. Vee böyle böyle konuşulanlari söyle. Ne tepki verecekler çok merak ediyorum doğrusu. Çünkü ben iki yüzlü insanlardan nefret ederimmm. Bildiğin koynunda yılan besliyormussun gibi gelir. Öyle kişiler de hiç bir zaman insana iyi gelmez. Senin evine gelip yiyip icip yüzüne gülüp arkandan ayy şöyle de ayy böyle de ayy şunları yaşamışta. Ne kadar cirkince sinsiceee dusmancaa yaa. Bırak araları bozulsun. Öyle insanlar zaten ablanın etrafında olmasın. Senin gibi temiz saf berrak düşünen insanlar biriktirsin çevresinde dost biriktirsin düşman sinsi iki yüzlü yılan biriktirmesin. Vee herseeyi vakti saatinde söylemek lazım., bugün söylemek istediğin şeyi soyleyemezsen bu fırsat bir daha eline gecmez onlar başka bir hamle yaptığında elin boşta kalır siz üzülürsünüz. Keşke soyleseydim diye. Öyle insanlar böyle şeylerden anlıyor. O yüzden soyleee. En azından kendilerini akıllı sanmasınlar.