belladonna Ve Senin yorumunu yeni okumam tam bir pisti olmusuz yorumlardaa 🥹 ıspartanın neresindensin sen 🫠 bende diyorum neden sana kanım ısındı şimdi anlamış oldumm 😅

Bsrkaya bende bu hafta sana yazacaktım bb ile ilgili hatta bende seni çok sevdim. Annem Eğirdir’li ama babam merkezden bende merkezde doğup büyüdüm sen neresindensin

belladonna Egirdirli mı çok iyiii 🥹 ben eğirdiri çok seviyorum yaaa egirdirin ilçesinden mi merkezinden mi dicem ama gerek kalmadı çünkü sende merkezde doğup büyümüşsun kızz hangi mahalle sana çaya gelirim 😅😅 Bende Merkezdeyim Hızır bey Mahallesi. 🫶🫠 BB aldın mı kullandin mı ?

Bsrkaya Anadolu mahallesinde büyüdüm ama sonradan annemler Işıkkente taşındılar hızırbeyde de anneannemler oturuyorlardı ama onlarda taşındılar annemler Eğirdir’in merkezinden normalde ama anneannesi-babaannesi dışında kimse yok orada. Bbyi de bugün kullandım ilk sabahtan akşama kadar yüzümdeydi gerçekten hiç ağırlık vermedi normalde sürünce 2 dk sonra rahatsız oluyordum bu öyle olmadı ilk izlenimim çok iyi indirimini takip edeceğim hatta onun içinde çok teşekkür ederim ♥️