• Muhabbet
  • Gece dedikodusu 😂🤚 kids 😒

İyi geceler kızlar, bebeğimi uyuturken aklıma geldi dedikodu yapalım dedim 😂 hamileyken happy mom kullanıyordum burası kadar sohbetlere katılmıyordum ama arada okuyordum doğumdan sonra da kids e geçiyor ya bakıyorum da muhabbet hep aynı kafamda sürekli 40-45 yaşlarında hiçbir şey görmemiş insanlar canlanıyor nedense kim ne yazarsa yazsın “bu ne biçim soru, terbiyesiz, azgın kadın, kötü anne, sevişmekten anneliği unuttun, boşan, ayrıl, bize sorma” daha neler neler. Toplama kampı gibi ayol hepsi birbirinin aynısı 😂 bir kadın eşiyle ilgili sorunlarını yazıyor en güzel evlilikte bile tartışma olurken bunlar hemen boşan diyor ya sen acaba başına gelse boşanır mısın avel millete akıl veriyorsun belki kaçarak evlendi belki ailesi hayatta değil belki kocasını seviyor belki ailesinin durumu iyi değil belki gidecek yeri yok hemen boşan zaten cinsellik derseniz bittiniz onların gözünde tüüüü rezillll diyorlar 😂 ay çok uzun oldu ama napıyım dolmuşum demek ki 😂

dnz23 ah gariban ben ev işlerini bitir bebeği uyut foruma gir oku “dur ben de bir şey yazcam aklıma geldi” diyene kadar herkes uyumuş oluyor 😂😂😂😞😞

dnz23

Ya ben orada bebek bakımıyla ilgili yazılan şeyleri okumayı çok seviyordum. Sonra bir gün “linçlenen” bir post okudum. O günden sonra bebek bakımını bırakıp linççi tayfa postları okumaya başladım. Geçen biri mesela canlı yayın açarak para kazanıyormuş, 3-4 gün boyunca vakit buldukça okudum da yine de linçlere yetişemedim 😂

dnz23

Bak, ben de aylarca böyleydim. Taktik veriyorum, saat 22 burası için en uygun aralık 😂

melebek O günden sonra bebek bakımını bırakıp linççi tayfa postları okumaya başladım.

Hahshahha bu ben 😂😂😂 ya iyi ki mom uygulamasını indirmişim hamileyken perideyi ordan duyup indirdim ama cidden aşırı linçliyorlar manyaklar 😂😂

melebek tamam aklımda o saat bakalım benim minnoşun uykuları düzene girsin tam o saatlerde yetişeceğim 😂

dnz23

Ben mom’da hiç foruma girmedim, ben de Kids’ten öğrendim burayı. İyi ki linçlediler de öğrendik 😂😂😂

dnz23

Tamam, saat 22’de görüşmek üzere 😅

melebek kesinlikle öyle bazen işe yarıyorlar böyle işte 😂

dnz23 Ben bir sene oldu kidsi sileli. Bebeğim yeni doğduğunda acemiyken falan uzun bir süre kullandım. Baktım eşiyle sorununu anlatan linçleniyor, mal mülk altın mubabbeti açan linçleniyor, cinsel post açan sorununu anlatan kadın direk perideye kovuluyor ayıplanıyor. O yüzden sadece bebek postları, bilgim tecrübem varsa sağlık postlarına bakıp yorum yapıyordum. Ama sadece eleştirmek için doğmuş linçlemekten patavatsızlaşmış kadınlar o kadar çok ve mide bulandırıcı ki, ek gıda postlarında da aşağılayıcı eleştiriler görmeye başladım. Sağlık postlarında da, kadın çocuğunun hastalığından bahsediyor buraya bakacağına git çocuğunla ilgilen, hastaneye götür diyen mi dersiniz neler neler. Hatta kızım 4 aylıkken rahatsızdı acile gitmiştik. Tahlil verdik ama tahlil sonucu çıkmadan doktor antibiyotik yazmıştı. Bende post açmıştım tecrübem olmadığı için, “böyle bir durum yaşadık bebeğine antibiyotik veren oldu mu? Sizce vermeli miyim” konulu bir post. Buna bile kadının biri “madem pratisyen doktorun yazdığını beğenmiyorsunuz niye acile gidiyorsunuz?” Yazmıştı. 😳😳 yahu sanane, ben doktorun eğitimini mi küçümsedim, kademesini mi beğenmedim ne alaka. Tahlil sonucumuz çıkmadan ilaç yazdı bebeğim küçük hiç ilaç kullanmamışız bunu merak edip soramaz mıyım, başına gelen yaşamış bir annenin tecrübesinden faydalanamaz mıyım. Zaten ertesi gün eşim sonuç göstermeye gitti enfeksiyon çıkmamış. Beğenip kullansaydık boş yere ilaç kullanmış olacaktık.
                  Bu yaşadığım sadece bir örnekti, beyin lince programlanmış sadece. Hepsini aynı kefeye koymuyorum, çok sevdiğim üyeler de var ama uygulamanın genelinin hatta büyük bir çoğunluğunun böyle negatif eleştiri dolu, anlayışsız olması benim hoşuma gitmedi.

zarifhanim ay cidden ya, babalarının uygulaması gibi “kovma” huyları türedi bir de. Benim de silmeme ramak kaldı artık okumuyorum bebek uyutucu bir de günleri vs takip ediyorum sadece. Bir de o kadar aptal insanlar var ki, salak salak soru sormak için soranlar. Onlara kimse bir şey demiyor ama dediğiniz gibi önemli şeylerde hep cevapları var. En mükemmel anne onlar zaten amannn boş verin burası daha eğlenceli ve samimi 🤗 tabii arada sapık erkekler ve yalancılar çıkıyor ama toplayıp haklarından geliyoruz 😂

dnz23 “kadının düşmanı kadın” tabirinin platforma çevirilmiş hali. Herkes kendisini nerede iyi hissediyorsa orada takılmalı ☺️

dnz23 Kids aslında güzel bir uygulama biz anneler için ama oranın kafası biraz farklı çalışıyor ve dediğiniz gibi linçler, verilen tepkiler, söylemler çok garip. Çoğu, çocuklarını leyleklerden almış gibi, kocası bir şey yapsa anında boşayacak gibi, en iyi şeyleri onlar biliyormuş gibi davranıyorlardı ben aylar önce sildim. Her gün bir doz sinir oluyordum çok şükür rahatım artık

dnz23 onlar yorgan altinda utanarak sadece kocalarinin ihtiyacini gideren “namuslu” kadinlar😂 her b.ka linc atiyolar cahil hepsi ya aralarindan bir kac tane duzgun bilgili cikar sanki bizi leylekler getirdi😂

dnz23 Hahah çok iyi özetlemişsin. Orda benimde hesabım var ama pek girmiyorum. İnsan yorum yapmaya korkuyor orda. Hepsi mutsuz 40 50 yaşlarında kadınlarla dolu. Bide seviyeleri düşük ya. Mesela bi görüşünü yazıyorsun seninle aynı fikirde olmayanlar hemen linçliyorlar. Seviyeıi tartışmayı da beceremiyorlar. Hemen ağızları kayıyor kenar mahalle kavgasına. Lohusa desen bizde lohusa olduk hiç böyle asabi hırcın birine dönüşmedim.. uykusuzlar yorgunlar o yuzden desen günlerce sabaha kadar beşiğin başında uyumadan beklemişliğim var yinede onların durumuna düşmedim…