Mlk222 pardon canim senin gibi o.. degilim ben senden daha iyisini bulunmaz

Venera amin inşallah tüm cocukları 🙏🏻 En önemliside oğluma kimseye yargılamanın ona düşmediğini kimseyi kınamamasını öğreticem yazık cahillik çok zor allah yardımcıları olsun ☺️

Zeeynep belli belli ama o… olmak için illa biriyle yatman gerekmiyo senin gibi kalbi pis kötğ insanlarda kalp orspusu oluyo karakter orspusu oluyo allah bunlara zeval vermesin ama seninkine baya zeval gelmiş yazık

esin980 cok tesekkur ederim efendim fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin sizede mutluluklar dilerim takdir Allahin in she Allah

Mlk222 emin o senden daha iyi olamam kimin kotu kalpli oldugunu Allah goruyo sen merak etme gelmissin burda evli olmadan yapilan birlikligi ne diyosun ozamn herkes evli olmadan yapsin onun bunun altinda yatsin hee ozamnda ne dersiniz bunlara

Mlk222 bilirmisiniz bir laf vardir insan kinadigini yasamadan olmezmis diye okadar inanirimki buna benim bir ailem yok fakat umarim kendim bir aile kurdugum zaman evladima idrak etdigi zaman ogretecegim sey onyargisiz ve kimseyi kinamadan mutlu ve saglikli dusuncelere sahip sekilde yasamasi gerekdigi olacakdir

Zeeynep evlilik dışı ilişkiyi veya sorumsuzca çocuk dogurmayı doğrulamıyorum ama yaşanan yaşanmış bu yüzden kimseyi yargılayamayız kimseye kötğ diyemeyiz hepimiz kendimize bakmalıyız onların derdi bize düşmez dimi bu kadar yüklenmemek gerek bu kader sizde yaşayabilirdiniz sizinde üstünüze bu tarzda gelinse sizde kötü olurdunuz

Venera kesinlikle öyle umarım herkes kınadığını yaşar bu hayatta siz üzülmeyin 🙏🏻

Venera ailen niye yok ben kınamıyorum emin ol kinamamda sadece tuafima gidiyo sorulariniz karsinda şok oluyorum resmen

Mlk222 bukadar basit kirilmamayi okadar iyi ogretdiki hayat bana beni uzecek seyler gercekden uzulmeme degen ve yaralayan seyler olur bu tarz seylere sadece bakip insanlarin ne kadar kotulukden beslendigini daha iyi goruyorum birini karaamak kotulemek namusuna laf etmek kirletmek okadar basitlesmiski vea basitmis bazi insanlara gore gonul gozu onemli efendim ishte o cok onemli

Mlk222 tabikide bize dusmez ama dogruluyosun desdek oluyosun destek olcana karsi cik evlen de onlarca kimsesiz cocuk var niye böyle evlilik disi cocuklari dogurup sokaga atiyolar daha gecen gordum yeni dogan bebek çıplak bebegi sokaga atmislar niye ailesi gormesin ogrenmesin diye o cocugun gunahi neydi sadece 5dklik zevk icin

Zeeynep kucuk yasda kaybetdim Zeynep hanim ama aile kavramini emin olun idrak ediyorum saygi duyuyorum

Venera ailen olmadigi icic bu kdar rahttsin isde olsaydi emin ol bu kdr rahat olmazdin

Zeeynep tabiki evlensin ben evlenme demedim böyle düşünsem eşime tekmeti koyardım ben sadece karşımızdaki bayan hamile olabilir şuan çok kötğ bi piskolojisi var yüklenmeye gerek yoo tabiki bende sevgilisiyle evlenmesini daha doru buluyorum tepkili yaklaşmak yanlış sadece

Zeeynep bu uzucu birshey haklisiniz ama kalbi curuk insanlar yuzunden herkesi ayni degerlendirmeseniz evlilik disi birlikdeligi kotuleyeceginize kendi dogrunuzu savunsaniz ama kirici bir sekilde degil herkesin fikrine saygi duyarak yillarca bebek ozlemi ceken insanlar varken defalarca zevki icin cana kiyan canileri emin olun boyle terbiyelendiremezsiniz onlra bu laflar da kar etmez ki ben yapdigim seyin farkindayim arkasindayimda kotu birsey yapdigimida dusunmuyorum gene diyorum benim dogrularima gore