delihatunum Kendi kendime ağda yapmaya çalıştım ilk defa yaptım ağda çabuk kurudu bezi üstüne koyamadan ve orada ufak ağda parçaları yapıştı kaldı nasıl alcam ben bunları 😬
belladonna delihatunum bası tekrar yapıştırıp çekince çıkması gerekiyor canım temiz bir bant yapıştır ama
Esmerkiz delihatunum bende pek beceremiyorum😁kutusuyla kaldırıp çöpe attım🤣😂🤣😂🤣banyo yaparsan sıcak suyla çıkıyor😁
momkimom delihatunum kalıp ağdaya bez yapışmaz ki bez roll on ağdaya yapışıyor. Krem veya ağda temizleyici yağlar oluyor onlarla temizle o zaman çıkar.
Bsrkaya Afrodit Ayyy bende düşünemiyorum. 🥴 Özel bölgeler hele aslaa düşünemiyorum hadi eğlence maksadıyla sadece bacağa olabilir kii onu bilee gerek duymuyorum
buzdankalpler delihatunum kalıp ağda dediğin boncuk ağdamı? Onlar beze yapışmaz hemen taşlaşır. Bezle değil elle tutarak alınır. Bana göre hiç pratik değil almam o yüzden beceremiyorum yarım yamalak kalıyo. Masaj yağı ya da ağda temizleme yağları varsa onunla temizleyebilirsin
delihatunum belladonna hahaha aklıma geldi hamileyken alt tarafımı alamıyordum eşim aşıyordu jiletle sonra dayanamayıp bi posta atıyordu 🤣🤣