Kızlar eşime sürekli kırılıyorum en yakın zamanda yaşadığım olayı anlatayım 34 haftalık hamileyim perşembe günü hasta oldum nezle grip öksürük ya bir kere ilgi göstermedi bir kase çorba yapıyım bir nane limon kaynatayım yok onu da geçtim 3 yaşında oğlum var diyorum az ilgilen dinleneyim çok hastayım gidiyorum yatmaya bakıyorum o benden önce uyumuş çocuk balıma geliyor anne anne diyip duruyor 😢 mecbur kalk ilgilen babası evde olsa bile çocuk hep benim tepemde oluyor beni geç çocuklarda ilgilenmiyor neyse dün hasta oldu Buda sanırım benden geçti aynı hasta ben kalktım yemekleri yaptım güzel bir çorba yaptım işteyken kaş kere aradım nasıl oldun diye geldi yattı uyudu çocuğa dokundurtmadım bile bugün bu arada aile apartmanında oturuyoruz annesigil aradı 8 buçukta çaya gelelim diye ikimizde hasta o bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz gelin tabi dedi geldiler babasındiyor kızım buna çorba falan yap acılı içsin iyileşsin ya insan mısınız kaç gündür geberiyorum bir halimi sormadınız öyle üzgünüm öyle kırgınım öyle yorgunum ki anlatamam 😢😢😢😢😢
Çözüm bulamıyorum 😢
Kubranur kıyamam bide hamilesin.. eşin cok yanlıs yapmış canım. Ama o sana bunları yaparken sen bu kadar üstüne düşmeseydin keske. Bazı insanlar söyleyince anlamaz, aynısını yaşatınca anlıyor malesef. Yani ben olsaydım o benle ilgilenemediği için bende onunla ilgilenmezdim açıkçası.. Üstelik bide hamilesin. 🥺
Kubranur dediklerimi yanlış anlama ama senin karakterinde ki kişiler aynı şeylerden şikayetçi. Sen iyisin kötü değilsin ama karşındaki iyiliğin karşılığında mahcup olan biri değil. İyilik yaptığın içinde beklentiye giriyorsun haklı olarak. Yani beklentini azaltman seni daha az tüketir. Bu kadarda iyi olmayın ya bu arada 🤗
superisi_ kesinlikle bnde o nasılsa bnde öyleyim kusura bakmasın 2mizide bir ana doğurdu pasama bak iş büyür arkasindan git mevzusu olmuş bacım ssn biraz mesafe köy bu konuda kendine bak kaç haftalık olmuşsun sanada yazık yat dinlen seni senden başka kimse düşünmez 2 bebeğin var bide Allah yardım etsin
2minnosannesi vicdan yaptığım sadece evladım bazen ya şu babana da git diyorum sonra melül melül bakıyor yine kalkıp kucaklayıp bağrıma basıyorum
2minnosannesi el olan daha çok düşünür hamile diye kayınpeder kayınvalide de gebe demeden oğluşlarına üzülmüş iyileşsin istiyolar sanki başkasının bebeğini taşıyomuş gibi.
buzdankalpler yarın hastahane randövüm var kaç gün önceden de söylemiştim kayınvalideme çarşamba randövüm var bakar mısın diye bugün yine sordum allahtan dükkana gideceğim dedi hazır çocuk sevmeyi herkes iyi biliyor
Kubranur bi şekilde sürekli karşındakine vermeyi hep o demeyi bırakman lazım. Eli var ayağı var üstelik 2 canlı olan sensin. Hasta olmasan bile hassas bir dönemdesin el üstünde tutulman gerekir. Kalksın pişirsin yesin eş olarak senin için elini taşın altına koymuyorsa sen neden sürekli kendinden bişeyler veriyosun. Gün gelir kendine vah edersin onlardan bir damla yaş akmaz
Sizden çok özür diliyorum haddimi aştığım için bu karakterde bir eşe neden ikinci çocuk?
buzdankalpler akmıyor inanki farkında bile olmuyor eşim kırıldığının üzüldüğümün yorulduğunun tükendiğimin
1eylul o kadar haklısın ki bende bunu hep sordum kendime hamileliğimin ilk aylarında kabullenemediğim için hep hastaydım sonra evladımı kabul ettim onun için iyileşip kalkmak lazım dedim istediğim planlı bir hamilelik değildi bugün kaynanam diyor nasıl ayarladınız ilk çocukla aynı zaman resmen siz çok fenasınız
Kubranur her istediklerinde sevmelerine müsaade etme artık koy bir sınır. Torun istiyolarsa görmek istiyolarsa emek vermeleri lazım. Müsait değiliz de çocuk uygun değil de ileride biraz torun hasreti çeksinler de kıymetini bilsinler. Uzak olan mesafe koyan hep el üstünde tutuluyo. Diğer türlü saf salak yerine koyuyolar
buzdankalpler gerçekten öyle bugün oğlum inmek istedi aşağıya halası da yanında ben sana izin vermedim dedim bir bakışı var ama o da daha 3 yaşında gitti gelince anlattım hep anlatacağım izin vermeden gitme diyeceğim ben gitmiyorum zaten aramadan gitmem sık sık gitmem çocuğumu da yollamıycam artık
Kubranur eşiniz sizi görmezden geliyosa yok sayıyo ve çok bencilse ona aynı şekilde davranın. Başka türlü şeyi hak etmiyo böyle adamlar. Evlilik demek hizmetçi gitmek neslini çoğaltmak demek değil. Önce kendine değer ver kendine üzülmeyi bırak ve hak ettikleri şekilde karşılık ver. Bazı adamlara eli maşalı kadın lazım anca ondan anlayıp kul köle oluyolar