blackhoney HurremSultan Penis vajina duvarlarına yada yumurtalıklarına baskı yapıyo olabilir. Çok derine gidiyo ya o pozisyondayken.
HurremSultan blackhoney sende de oluyormu kanki bende heo olmuyor bazen oluyor acaba bazen olmasının sebebi ne. Yumurtalıklarım yürüyor olmaz herlade dkdkd
arimbalimpetegim HurremSultan iyice sertleştiği zaman çıkarsanız o takılma olmaz. Tam sertleşmediğinde oluyor o.
buzdankalpler HurremSultan takılma dediğin şey hani elini tarağın üstünde ileri geri gezdirirken tıkır tıkır.. öyle bi şey mi?
blackhoney Bende olmuyo valla kanki. Hatta şaşırdım bu pozisyonda olmasına. Normal de çoğu kadın üstte olmayı seviyo. Kontrol onda olduğu için.
HurremSultan blackhoney bendeee o yüzden üste çıkıyorum zaten dkdkdk kontrol bendeyken daha güzel ama iste çoğu zaman acı oluyor takılıyor birseye
HurremSultan buzdankalpler evet ya tam olarak o ard arda olunca acıdı ve kokrtum ama bende sık sık oluyor zaten🤧🤧 ne kadar sevsem de çoğu zaman acılı ilişki oluyor🥲 yani alttayken de acıyor bazen😂😂
selen_ Üstte olmayı çok seviyorum yada cowm girl pozisyonu ama eşim yok üstte ben olunca gelir acele etme diyor sinir oluyorum erken biter diye üstte çıkartırmıyor beni gelirse gelsin banane diyip gidesim geliyor ki erken boşalma sorunuda yok
HurremSultan selen_ benimkide ben ustteyken hemen gelmez😂 bizde herkez kendi yönettiğini seviyor dkdkdk
HurremSultan enerciiiii ya işte heo olmuyor. Zaten ileri geri yapiyorum. Oturup kalkma değil zevk veren🥲 ona rağmen açıyor🥲🥲🥲🥲
buzdankalpler HurremSultan vajina yapısından kız o 😂 tam sertleşme zamanında oluyo ama gerçekten o his hiç güzel değil. Güzel anların katili
zeynepsu HurremSultan aynı sıkıntı bende de oluyor ya can yakıyor bende de eşimle doggy pozisyonda yada benim bir bacak onun üstünde biri altındayken oluyor ama çok can yakıyor