Kızlar oğlum 3 yaşında uyuduktan uyandı ve oturdu yanına gittim annecim niye kalktın dedim bana cevap vermedi boş boş bakıyordu ödüm koptu bişey oldu sandım biraz ırgaladım silkelendi uyandı gibi ağladı sonra konuştum benimle konuşmadı uykudaydı sanki anne dedi terlemişti biraz uzandı uyudu tekrar ama çok korktum sizce hastaneye gitmeye gerek varmı birşey mi olmuştuk uyurgezerlik midir çok korktum 🥺

firstleydii yok canim hastane ne alaka cocuktur cok hareketli surekli fildir fildirlar yorgunluk dahi boyle bi durum yaratabilir normal

Zamansiz_ çok pişmanım keşke kızmasaydım ama saçımı çekti bana vurmaya kalktı ondan kızdım tabi çok abartmadan yapmaması gerektiğini söyledim asla şiddet yoktur zaten ama bağırmakta bir şiddet çok vicdan yaptım uyuyamam artık annelik ne zor 😞 bana böyle davrandığında napacağımı bilmiyorum sadece kızarak bana bunu yapamazsın diyorum 🥺

firstleydii yavas yavas tam benligine donuyorlar biraz daha sakin bi dille sen boyle yapinca canim aciyor vs demeyi deneyin anneyiz gerek yukten gerek yorgunluktan illa oluyor bir daha ki daha sakin olur biter 🌺

sekerlikiz evet bende ama uyuduktan sonraki o vicdan gün içinde bütün yaptıkları şerif gşbi gözümün önünden geçiyo yani annelik ne zormuş biokadarda güzelmiş hiç pişman değilim sadece ondan önce napıyodum diyorum sürekli bazen üzülmeli bazen gülmeli bazen stresli geçiyo 🙈