Mom88 gebeyimmmmm yok daha neler yani erkekler varken (eş,koca) kadınlara istek nedir ya bence bu düşünceden kendini biran önce kurtar🤦🏼♀️Çok uç bi fantezi bana göre ve bi kerenin günahı olmaz ne demek ya ?
gebeyimmmmm gebeyimmmmm Mom88 günah olduğunu bizde biliyoruz burda olan herkeste biliyor sadece takılıyorummmm
htcaydnn etoile 1 senedir bu mecradayım aslında 😄 sadece diğer hesabıma giriş yapamamıştm bu hesabı açtım yinede hoşbuldum teşekkür ederim 🥰
gebeyimmmmm Yasak_elma evet biliyoruz bizde günah olduğunu burda herkes günah olduğunu biliyor bu gruplu falan yapmak istemekte günah yanlız hani öbür postlarda varya bi benim açtığım post günah tabi 🤦🤦🤦🤦
Yasak_elma gebeyimmmmm ben postun günah demedim zaten veya başka zina hayali kuranlarada günah değil demedim farkındaysan ama birkere yapmak günah degil demişsin ona diyorum ben günah diye günah herzaman günahtır anlatabildimmi?
gebeyimmmmm HurremSultan herkes büyük konuşuyor bende böyle bişey yaptıysam ne olmuş ama fırsattan istifade sizede eğlence oldu valla zaten herşeye tetikte bekliyorsunuz aşko😅