Kızlaaar hello forum eskisi kadar canlı değil biraz canlandırmak istedim.. (linc yemem umarım🤪)
Fantazi paylaşımı yapalımm mı ?

biz bu sıralar erkek arkadaşımın evinde çok baş başa kalamıyoruz ev arkadaşı manita yaptı sürekli evdeler ama ben benim ofisimde tek başına çalışıyorum ofiste masa üstünde yaptık en son çok keyifli ve güzeldi ve gece olmasına rağmen her an biri gelicek hisside ayrı bir zevk kattı.

onun haricinde pandemiden dolayı heryer kapalı ve ev ofis dışı biryerlere gidemiyoruz bunun için eğlenceli yılbaşı iç çamaşırları almıştım ikimizede haftaya istanbula gidicez kalıcağımız otelde arkadaşım çalışıyor odada romantik bir ortam hazırlicak. Ben böyle mumlar falan yapıyorum ve çok romantik oluyor ama şimdi kelepçe ve gözlerimi bağlamak için bant aldım ama çok güzel bir cinsel hayatımız olmasına rağmen daha göstermedim erkek arkadaşıma biraz utanıyorum sizce çok mu absürt durur?

Nbb ay hayır bence çok da güzel olur yani. Ben de yılbaşında sevgilime gidicem ama özel bir şey almadım ahahhahahah o da zaten pek böyle şeylere önem vermez yani ama yine de bi gecelik almak istiyorum bordo. Tabii benim yaşım da biraz küçük ondan ben biraz çekiniyorum utanıyorum ama sevgilimin benden önce de cinsel hayatı olduğundan onun maşallahı var benim ilkim🙈 inşallah güzel bir gece geçirirsiniz İstanbul’da 4 gün yasak yılbaşından kaynaklı bakalım 4 gün ne yapacağız 🤩

Lalderiin umarım çok güzel geçirirsiniz bebeğimmm aslında benimde erkek arkadaşım cinsel konuda çok deneyimli ve hiç sıkılmıyor hiç bıkmıyor ama oda biraz böyle romantik ortam fantazi falan takmıyor ama ben yinede hazırlanmaktan bıkmıyorumm🤣🤣
      sizinde çok keyifli ve zevkli geçmesini diliyorum bebeğim ♥️

Nbb neden absürt olsun canım cok güzel düşünmüşsün farklılık her zaman iyidir 🙂 ben olsam utanmazdım biraz çıtlatırdım aldıklarımı ki şimdiden heycanlansın 😁 nerde eski yılbaşılarım nerde bu seneki 😒 tadını çıkar vallahi benm için hayallerde kaldı biliyorsun hamileyim 😒 cinsellik eskisi kadar tat vermiyor . Eskisi gibi sık sık devam ediyoruz ama eşim aşırı pimpirikli olduğu için sex havasını bozuyor ayy resmen sana sitem ettim 😁

• Nbb bunu yanıtladı.
        • Nbb bunu beğendi.

indimdereye hahahhaha happy kids anası nerde görsem tanırım hamilelik hormonları lohusa bizi bu hala getirdi anacım boşver isteyen istediğini yapsın biz yavrularımız kaç saat uyuyacak onu hesaplayalım 😀😅

Gulmekten geberdim bi happy mom dan buraya 😂😂😂😂😂😂

Alllaaaahımmm akıl fikir İhsan eylesin . Rabbim kızımı böyle arkadaşlardan uzak tutsun böyle kızlara da Hidayet nasip etsin. Dünyanın sonu geldi hey yavrum hey evlenmeden erkek arkadaşa fantezi yapacak bağale. Yarın birgün ayrılıp başka biriyle evlendiğinde kocanın yüzüne bakmaya yüzün olcak mi acep? Edebi dıngış!