Melsa Kizceler 2 aylik bebegim var , geceleri cok agliyor karni agriyor gibi , olurmu papatya cayi vermek, bebekler icin cay var onu aliyim mi sizce? Ben emzirmiyorun hazir süt veriyorum
MedavikPastam Melsa Hayır doktor izni olmadan verilmez. Bide hazır süt derken inek sütü değildir dimi?
Nietzsche Melsa Hazır süt dediğin mamadır diye tahmin ediyorum. Bebeğin küçük çayı ona verme kendin iç. Kimyon ,anason çayı yapabilirsin
Artemis_ Melsa kendin rezene iç çocuğu emzir. Çocuğa da biogaia damla verebilirsin doktoruna danışıp küçük bebeğe sakın bisey verme 😂
dnz23 Melsa mama gaz yapabilir veya kolik olabilir, veya bebeğinizin atak haftası olabilir. 3 aydan sonra doğru yoldan ilerlerseniz gaz ve kolik sorunu bitiyor. Yalnız küçücük bebeğe çay verilmez. Doktorunuza sorup gaz damlası kullanabilirsiniz. Bebeğim kolikti ve ben nurse harveys kullandım. Yine de mutlaka doktorunuza danışıp öyle kullanın siz de. Bir de mamayı nasıl hazırladığınız, nasıl verdiğiniz önemli. Her adıma dikkat ederseniz daha rahat edecektir bebeğiniz.
kanalize Melsa bebekler için rezene çayını öneriyorlar bende alacağım, yarın bir aylık olacagız ama siz yinede doktora danışarak alın geceleri dörde beşe kadar ağlıyor bazen koliği tutuyor
LAVINIA__ Melsa canım büyük ihtimalle gazdır yani. Bebeğe bişeyler vermek o konuda iyi değil çok. Yüzüstü yatırmayı deneyebilirsiniz karnına baskı uyguladıkça rahatlar. Gaz damlası alabilirsin biogaia isimli olanı çok iyi. Doktoruna danış tabiki yinede. Yani su bile vermeyin diyolarlar o kadarcık bebeğe çay vs vermek midesini daha kötü hale getirebilir.
minimoni Gaz damlalarının çok işe yaradığını düşünmüyorum. Sakın çay falan verme onun yerine sen iç ve emzir. 3 aydan sonra rahatlıyorlar. Bende de aynısı oldu. Duş da iyi geliyor. Uyutmadan önce mutlaka duş aldır. Daha rahat çıkarır
Eskobar Melsa hazır süt derken inşallah inek sütü falan değildir Mama ile besliyorsan normaldir doktor bize rezene çayı önerdi ama bazı yerdede zararlı diyor biz damla kullanmıştık ama pekte faydası olmadı tek ilaç sabır geliyor geçiyor o günler birazcık sabır
Loli Melsa doktorla konus probiotil verebilir bagirsaklarini düzenler ben ek gidaya kadar kullandim cok iyidi . Mama veriyorsanda bebegin kilosu x 600 / 8 yap 3 saatte vermen gereken mama dozunu gorursunn daha az veriyorsan ac kaliyor olabilir. Ikiniyorsa cok o zamanda gazdan olabilir