ikiprensannesi Sevde_20 Sevde_20 bi kahve içiyorum bide sigara sakinleşip geliyorum, 2 çocuklu hayat cok zor gerçekten hele ikiside erkek çocuksa vay halimize 😂allahim ben niy3 evlendim niye oes peşe 2 coxuk yaotim diye hayati sorguluyorum sürekli 😂😂bas gelen çekilir canları sağ olsun kuzuların🥰😂
Sevde_20 ikiprensannesi öyle bende kahveyle sakinlesiyorum sigara severim ama esim karşı hic sevmezde ama sevseydi karşılıklı tüttürürdük🙃🙃gecer ya vuyurler napalm hayırlısı pozitif anne diye birini takip ediyorum o cok iyi geliyo
ikiprensannesi Sevde_20 bnmkide bilmiyo zaten karşı sigaraya, gizliden içiyorum napiyim yoksa kafayı yerim heralde 🤪
kanalize Sevde_20 bir aylık kızım, bana kalsa hiç doğurmazdım ama olsun oda lazım tek yeter diyorum hep 🤭😄❣️
Sevde_20 ikiprensannesi nasıl saklıyorsun ya ev kokmuyo mu üstün başın ya da öğrenir de bana güveni kalmaz diye korkmuyo musun..
ikiprensannesi Sevde_20 duyar kasmayalım şimdi burda, çıkıp balkonda içiyorum ne var bunda, sigara icin bana güveni kalmaması ne alaka okadar evin yükü bnd3 bi zahmet herkes kendine gelsin
Sevde_20 ikiprensannesi yok canım yanlış anladın benim esim mesela böyle konularda cok hassas davranır o sebepten yoksa ne alaka tabiki herseyin yükü bize bakıyor öyle anlasildiysam özür dilerim canım benim asla oyle bsy kastetmedim🩷
ikiprensannesi Sevde_20 asıl ben özür dilerim sabah gerginliği oldu biraz, adam anlamasın diye zaten kac kere dış fırçalıyorum üstümü değiştiriyorum gel bana sor vqllq 😂
Sevde_20 ikiprensannesi oyledir ya bende gizli icmistim taaa ne zaman ama guveni kalmaz derken iste ben korkuyorum bunu saklıyorsa başka sakladığı ne var diye düşünür o ben icemiyorum o yuzden cooook nadir gorumcemle iceriz kahveyle de süper gider ablamla da hep oyle icerdik kızken..😇
Sevde_20 kanalize ilaç mı alıyorsun adı ne spiral yaramazsa bende hormonlusunu düşünüyorum hem spiral hem.ilac daha iyi