Kızlar evliyim şükürler olsun 1 bebeğim var Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok bakımsızım ben böyle değildim bebekten çocuktan demeyin gerçekten değil. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Bir makyaj bir saç yok. 2 senedir saçım hep topuz hep picamalıyım aklıma gelmez bile değişmek. Nasıl motive olabilirim. Çok istiyorum imreniyorum maşallah diyorum insanlara. Benim herşeyim var en güzel ürünler ama yapmıyorum. Sabah yüzümü dalinle yıkıyorum akşama kadar. Nefret ediyorm kendimden. Nolur bana umut olun yarım edin 😣

melehatmeraklk Bi silkelenip kendine gelmen lazım. Ufak tefek başla önce ama assla aksatmadan yap. Yapınca kendini iyi hissedeceksin zaten. Yarın mesela saçını toplama, yüzünü düzgün bir ürünle yıka ve nemlendir. Bi rimel sür şöyle havan değişsin. Üşenme her gün kendine kendin için özen göster mutlaka.

Bende oyleydim bir aralar… uc gun once yeter dedim once sacimi kestim sonra her gun az da olsa bir rimel surmeye basladim… paspal paspal geziyordum. Ikizlerim var eski kiloma cok cabuk dondum cok takiyordum idel kiloya geldim sevineyim derken ne olduysa uzun bir sure kendime bakim yapmadim yapmak bile istemiyordum. Disarida oyle cikmaya basladim goren aciyordu halime. Bir anda kendime kizdim ve pijamami cikardim yeter dedim. Inanin kizlarim bile fark eti yeniligi… size tavsiyem cocuk uyuyunca kendinize zaman ayirin cok iyi gelicek eski gunlere donuyor insan 😇

zuku dışarı çıkarken resmen aynada kendime bile bakmak istemiyorum. İnşallah düzelteceğim

• zuku bunu yanıtladı.

melehatmeraklk valla öyle bi isteğin gelmezi lazım önce ondan sonra değişimi gördükçe daha hevesli oluyorsun 2 çocuğum var duşa girmeden 5 dk saçıma maske yapıyorum onu beklerken yüzümü maskeliyorum 2 el oyun atıyorum sonra duşa giriyorum orada saç bakımlarımı yapıyorum çıkıyorum gül suyu sıkıyorum nemlendiriyorum doğru ve pratk ürünlerle her şey daha kolay ve teşvik edici oluyor

melehatmeraklk Başkalarına imrenme canım imrendir.. Senin ne eksiğin var ki?.. Kendimden örnek vereyim kızım uyuyunca günlük ve haftalık bakımlarımı yapıyorum. Hafta içi çalışıyorum ve uyanmam gereken saatten daha erken uyanıp bakımımı yapıyorum. Neden “kendim için” bu hayatta evladımdan ve kendimden önemli hiç bir şey yok. Dünü geri getirebiliyor muyum? “Hayır” bu yaşlarıma geri dönebilecek miyim? “Hayır” neden ileride bu günlerimi kötü anımsayayım? Sen de böyle düşün. Kendine yaptığın her şey kendin için. Ufak ufak değişikliklere başlayabilirsin. Günlük, haftalık, aylık rutinler oluşturabilirsin. O kadar iyi geliyor ki.. Kendini daha temiz, daha mutlu hissediyorsun ki bu durum çevrene de yansıyor. Elimizde akıllı telefonlarımız var hangi ürünler nelere iyi geliyor araştırıp ona göre rutinler oluşturabilirsin. 1 gün bile yapsan o gün kendini daha mutlu hissedersin… Tabi bir ne kadar motive edici şeyler yazsak da her şey senin elinde önce sen istemelisin 😊

melehatmeraklk once pijamalardan kurtul kendine bakim malzemeleri maskeleri al cildine ve en onemlisi sana iyi geldigini gordukce aliskanlik haline gelir

melehatmeraklk aa neler yazmıssın öyle cok üzücü kendimden nefret ediyorum falan beni niye üzüyorsun üstelik böyle bisey için bakım bu yapılır kendini düsürecegin bisey yok ki ne güzel ürünlerin de varmıs bu kadar üzülmeye deger mi?hemen ayaklan yap bakımlarını devamı gelicek.öncelikle sactan basla sacın ne kadar güzelse kendini o kadar güzel özgüvenli hissedersin net 👌sonra cilt bakımı vücut bakımı iyice bir arınma üstüne sıkı bir nem yumusak ısıl ısıl ve güzel kokucak bunları hep pratiklestir mesela her köseye el kremi lip balm koy gördükce sür ,takı tak evde bile olsan bu da dişil enerjiyi yükseltir ,rahat ama şık seyler giyin aksamları pijama giy o bile enerjini yükseltsin sık sık carsafları kıyafetleri yıka böyle asırı güzel koksun heryerinden güzel kokular gelsin yatagına gittiginde mis kokular içinde bir yataga gir o güzel bakımlarla birlikte 💆🏻‍♀️dusta sac maskesi yap vaktin yoksa dusta yag ile vücudunu nemlendir sonra dustan cık kurulan vücut spreyi parfüm sık sacına ayrı parfüm sıkabilirsin ekstra koku istiyorsan vaktin varsa daha güzel seyler yazarım sana 🧖🏻‍♀️💅🛁

Rouge çok iyisin ❤️ gönlüne,gönlünüze göre olsun herşey. Dikkate alacağım 💞🌸

melehatmeraklk
            Gercekten cirkin kadin yoktur! Bakimsiz kadin vardir… ben bakim yapmayan kadinlari cok begeniyorum dogal ama ister istemez bir rimel bile yeterli geliyor…